Blog Başlık

  • Aralık 24, 2021 Moda

    2022 Moda Renkleri

     

    2022 yılının moda renklerini sizler için bir araya getirdik! 2022 moda renkleri ile hem renkli hem tarz hem de dikkat çekici kombinler yapabileceksiniz. Bu yılın moda olan renkleri ile tarzınıza tarz katacak ve hayranlık uyandıracak bir şıklığa sahip olacaksınız. Bu renkler ile dolabınız da renk cümbüşü oluşacak ve her mevsim severek tercih edeceksiniz. Peki, 2022 moda renkleri nelerdir? Gelin detaylara birlikte bakalım…

    2022 trend renkler, 2022 renkleri, 2022 trendleri
  • Aralık 23, 2021 Moda

    Yeni Sezon Tunik Modelleri

     

    Tunik, maxi elbiseden kısa, mini elbiseden uzun olan genellikle taytlar ile kombinlenen parçalara denir. Oldukça rahat olan bu giysi, hem spor hem de şık bir şekilde kombinlenebilir.  Kadınların tunikler ile rahat etmesinin en büyük sebebi, bol kesimli olmalarıdır. Böylelikle gün içerisinde çok rahat hareket edebilirler.

    Her tarza uygun tunik seçenekleri vardır. Önemli olan, içinde en rahat hissettiğiniz ve size en çok yakışan tuniği bulmak… Bu yazımızda sizler için yeni sezon tunik modellerini ele aldık. Umarım tarzınızı en çok yansıtacak tuniği bulabilirsiniz. İşte karşınızda birbirinden güzel yeni sezon tunik modelleri…

    yeni sezon tunik modelleri, trend tunik modelleri, 2022 trend tunik modelleri
  • Aralık 21, 2021 Moda

    2022 Gelinlik Trendleri

     

    2022 yılının en zarif gelini olmak ister misiniz? Özgün tasarımlar, göz kamaştırıcı detaylar ile büyüleyici bir görüntüye sahip olabilir, hayallerinizdeki gibi bir düğün geçirebilirsiniz. Bu yılın özenle ve eşsiz hazırlanmış tasarımları ile alışılmışın dışına çıkabilirsiniz. İşte, 2022 yılının her tarza hitap edecek gelinlik trendleri!

    2022 gelinlik, gelinlik trendleri, gelinlik
  • Aralık 20, 2021 Moda

    Kış Makyajı Trendleri

     

    Bu yazımızda kış makyajı trendleri ile karşınızdayız. Kış sezonunun da moda haftasında sergilenen kıyafetler kadar kış makyajı trendleri de ön plana çıkıyor. Renkli ve çarpıcı göz makyajları, rujlar, allıklar ve eğlenceli detaylar stili tamamlıyor, farklı bir hava katıyor. 2022 kış makyajı daha önceki senelerin makyaj trendine benzemeyecek, çeşitli tarzdaki makyajlar kışa damga vuracak! Peki, kış makyaj trendi nasıl olacak?

    makyaj, kış makyajı, trend makyajlar, 2022 makyaj, makyaj önerileri
  • Aralık 17, 2021 Moda

    Rahatlığına Düşkün Olanlar İçin Sweatshirt Önerileri

     

    Sweatshirt önerileri ile karşınızdayız! Kadın sweatshirtleri, konforlu ve etkileyici görünüm sunan kıyafetlerden biridir. Kumaşları, kesim tarzları ve tasarımlarıyla istediğiniz her kıyafetinize uyum sağlayabilir. Sweatshirtlar sunduğu rahatlığın yanı sıra, soğuk ve sıcak havalarda vücudunuzun nefes almasını sağlıyor ve terlemenizin önüne geçiyor. Tercihe göre cepli, fermuarlı, uzun, kısa veya ipli modellerin yanı sıra desenli sweatshirt modelleri sayfamızda mevcuttur. İlkbaharın ılık havasında kısa kollu veya uzun kollu olup ince yapıda olan sweatshirtlar tercih edilirken soğuk havalarda kalın olan türleri sıklıkla tercih edilmektedir. Kadın sweatshirt önerilerini sayfamızdan inceleyebilir, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza hitap edeni alabilirsiniz.

    sweatshirt, 2022 sweatshirt, sweatshirt kombinleri, trend sweatshirt modelleri
  • Aralık 16, 2021 Moda

    Trend Kadın Eşofman Takımları

     

    Kadın eşofman takımları çoğumuzun favorisidir. Esnek kumaşa sahip kadın eşofman takımları, geniş hareket aralığı ve sağladığı ısı kontrolüyle her alanda tercih edilebiliyor. Fasardi şık ve trend tasarımlarıyla kadın eşofmanlarını sizin beğeninize sunuluyor. Her zevke hitap eden tasarımlarımızı ister spor yaparken isterseniz gündelik yaşamda zaman geçirirken tercih edebileceğiniz gibi son trendlerin sokak modasına da uyarlayarak kullanabilirsiniz.

     

    Eşofman takımları, şıklığı ve konforu bir arada sağladığı için moda dünyasında büyük ilgi görüyor. Sıradan eşofman takımlarından sıkılan kadınlar için batik desenli eşofman takımlarından, omuzları açık ve şeritli takımlara kadar birçok alternatif bulunmaktadır. Ürünler vücudun hava almasını sağlayan kaliteli ve esnek kumaşa sahip olduğundan terlemeye veya üşümeye engel olur. Böylece spor yaparken veya gündelik yaşamda tercih ederken özgürce hareket edebilmenizi sağlar. Eşofman takımlarıyla bile tüm dikkatleri üzerinize çekmek ve farklılık yaratmak için önerilerimize bakabilirsiniz.

    eşofman, eşofman takımları, trend eşofman takımları, 2022 eşofman takımları
  • Aralık 15, 2021 Moda

    Yatırım Yapmaya Değer Ceket ve Mont Modelleri

     

    Ceket ve mont modelleri bu yıl da göz dolduruyor. Şık ve kusursuz bir görünüm isteyen kadınlar, sıradan kıyafetlerin yanı sıra dış giyim için tasarlanan modellere bakarlar. Bu modeller arasında yer alan ceket ve montlar, her kadının günlük kombinini tamamlamak için yararlandığı kıyafetlerdir. Kombin tamamlayan ve birbirinden farklı tasarımlara sahip olan bu ürünler gerek günlük yaşamda gerek iş de gerek de toplantılarda tercih edilebilmektedir.

     

    Fasardi.com.tr ‘de yer alan ceket ve montlar, her mevsimde tercih edebileceğiniz modellere kadar geniş bir yelpazede yer almaktadır. İnce, kalın, çizgili, desenli, taşlı ceket ve montlar sizlerin beğenisine sunuluyor. İster spor ister klasik tasarıma sahip olan ceket ve mont modellerimize bakabilir, Fasardi güvencesi ile sahip olabilirsiniz.

    ceket, mont, 2022 mont modelleri, trend ceket ve montlar
  • Aralık 14, 2021 Moda

    En Popüler Midi Elbise Modelleri

    Günlük yaşam veya özel günler fark etmeksizin her zaman farklı görünmek isteyenler midi elbiseleri tercih ederler. Günlük kullanım için özellikle spor kesim elbiseler, V yaka veya bisiklet yaka elbiseler tercih edilmektedir. Kısa, kapri ya da uzun kollu midi elbiseler, kış aylarında triko elbiseler, yaz aylarında ise ince kumaşa sahip elbiseler, kadınların vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır. Özellikle yaz aylarında renkli elbiseler ile enerjinize enerji katabilir, günlük yaşamınızda veya tatil de hayatınıza konfor katabilirsiniz. İşte popüler midi elbise modelleri!

    midi elbise, trend elbiseler, moda elbiseler, günlük elbiseler, şık elbiseler, spor elbiseler
  • Aralık 13, 2021 Moda

    2022'ye Damga Vuracak Çizme Modelleri

    Sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih edilen çizme modelleri, her sezonda olduğu gibi bu sezon da farklı modellerle göz dolduruyor. Soğuk günler kadar yağışlı havalarda da gününüzü kurtaracak bot ve çizme modellerini Fasardi.com.tr ‘deki tarz kıyafetlerle tamamlayarak stilinizi yansıtabilirsiniz. Fermuarlı veya bağcıklı seçenekleri bulunan kadın çizmeleri, estetik görüntüsü ve sağladığı konfor ile kadınların gönlünü kazanıyor.

    çizme modelleri, 2022 çizme modelleri, en trend çizme modelleri
  • Aralık 04, 2021

    2022 Moda Giyim Trendleri

    2021'in sonu bize düşündüğümüzden daha hızlı yaklaşıyor. Yakında dört gözle bekleyeceğimiz birçok yeni trendle...

    2022 moda giyim trendleri, moda trendleri, 2022 yılı, güle güle 2021, elbise modelleri, mini elbise, midi elbise, maksi elbise, maxi elbise, trend elbiseler
  • Aralık 04, 2021 Moda

    Kırmızı Tutkunları İçin Yılbaşı Giyim Önerileri

    Yılbaşı gecesinde ne giyeceğinizi bilmiyor musunuz? Bu yılı nerede kutluyor olursanız olun, 2022’ye bu rahat ve şık kıyafetlerden biriyle girmek isteyeceksiniz.

    kırmızı elbise, yılbaşı kıyafet önerileri, yılbaşı, 2022, yılbaşı giyim önerileri, mini elbise, midi elbise, maksi elbise, maxi elbise, bisiklet yaka elbise, kadın eşofman takımı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR