Yeni Sezon Tunik Modelleri

Yeni Sezon Tunik Modelleri

Yeni Sezon Tunik Modelleri

 

Tunik, maxi elbiseden kısa, mini elbiseden uzun olan genellikle taytlar ile kombinlenen parçalara denir. Oldukça rahat olan bu giysi, hem spor hem de şık bir şekilde kombinlenebilir.  Kadınların tunikler ile rahat etmesinin en büyük sebebi, bol kesimli olmalarıdır. Böylelikle gün içerisinde çok rahat hareket edebilirler.

Her tarza uygun tunik seçenekleri vardır. Önemli olan, içinde en rahat hissettiğiniz ve size en çok yakışan tuniği bulmak… Bu yazımızda sizler için yeni sezon tunik modellerini ele aldık. Umarım tarzınızı en çok yansıtacak tuniği bulabilirsiniz. İşte karşınızda birbirinden güzel yeni sezon tunik modelleri…

 

Elastik Belli Cep ve Bağcık Detaylı Elbise Tunik

 

Oldukça spor olan bu elbise tunik modelinin detaylarına hayran olmamak elde değildir. Ayarlanabilir lastik beli, kemer detayı ve düğmeleriyle oldukça tarz bir parçadır. Üstelik kollarını da kendi zevkinize göre uzun ya da kısa bir şekilde kullanabilirsiniz. İsterseniz kilotlu çorap ile isterseniz tayt ile kombinlemeniz mümkündür. Pamuklu bir kumaşa sahip olan bu tuniğin siyah, bej, pudra ve kırmızı renkleri mevcuttur.

 

 

Trend Fasardi Kesimi Oversize Cepli Rahat Tunik Elbise

 

Eğer hem şık hem de rahat olmak istiyorsanız bu rahat tunik elbise tam size göre! Taytlarınız ile inanılmaz yakışacak trend fasardi kesimi obersize cepli rahat tunik elbiseyi isterseniz topuklu ayakkabılar ile isterseniz de spor ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz.  Rahatlığından vazgeçemeyeceğiniz bu tuniğin en dikkat çekici yeri cepleridir. Pamuklu bir kumaştan üretilmiştir. Siyah, bej ve kapuçino renkleri mevcuttur.

 

 

Kapüşonlu Fermuar Detaylı Sıcacık Tunik

 

Hem rahat hem feminen görünebilmek mümkün değil derler. Büyük yalan! Bu kadın kapüşonlu tunik ile mümkün. Önündeki fermuar detayı ile dekoltenizi kendinize göre ayarlayacağınız, yırtmaçlı ve oversize bir yapısı olan bu tuniği hem şık hem de spor bir şekilde kombinlemeniz mümkünüdür. Renk seçenekleri olarak; siyah, kapuçino ve tütün rengi mevcuttur.

 

 

Çiçek Desenli Kapüşonlu Yarasa Tunik

 

Çiçek deseninden vazgeçemeyenlerdenseniz, siz bir de bu yarasa tunik çeşidini görün. Oldukça ilgi çekici olan bu tunik size adeta bir bahar havası yaratacak. Tek yapmanız gereken şey, altına hangi renk tayt giyeceğinize karar vermek. Hem spor hem şık bir şekilde kombinleyebileceğiniz çiçek desenli kapüşonlu yarasa tuniğin sadece beyaz rengi mevcuttur.

 

 

Tül Detaylı Oversize Tunik

 

Balerin kostümünü andıran tülü ile oldukça sevimli bir tarza sahip olan bu oversize tunik, dolabınızın giy çık parçalarından biri olacaktır. Çünkü öyle rahat ve her şeyle uyumludur ki üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz. Genel olarak spor kombinlerle daha güzel görünecek olan bu tunik oversize kesim ve bisiklet yakalıdır. En dikkat çekici yeri ise eteklerindeki tül detayıdır. Renk seçenekleri olarak, siyah, pudra ve bej rengi mevcuttur.

 

 

Pul Payet Detaylı Kapüşonlu Tunik

 

Pul payetten vazgeçemiyor musunuz? O zaman bu tunik tam size göre! Pamuklu yumuşacık kumaş, sırtında pul payetle işlenmiş bir kanat… Daha ne olsun? Spor kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak bu pul payet tunik modelinin sadece siyah rengi mevcuttur.

 

 

Sırtı Kanat Baskılı Asimetrik Mini Elbise

 

Bu parçayı ister elbise, isterseniz de taytın üstüne tunik olarak giymeniz mümkündür. En dikkat çekici özelliği V yakalı bir sırt dekoltesinin üstünde kanat figürü olmasıdır.  Spor olarak kombinlemeye uygun olan bu asimetrik mini elbise modelinin siyah, gri, kırmızı ve füme renkleri mevcuttur.

 

 

Üç Renk Polo Yaka Detaylı Uzun Kol Rahat Mini Elbise

 

Rengarenk giyinmeyi seviyor musunuz? O zaman bu mini elbise tunik tam size göre. 3 renkten oluşan bu parçayı ister elbise olarak isterseniz de tunik olarak kullanmanız mümkündür. Polo yaka olan bu tunik pamuklu bir kumaştan üretilmiştir. Renk seçeneği olarak bej, mint yeşili ve gül kurusu renkleri mevcuttur.

 

 

Etiketler: yeni sezon tunik modelleri, trend tunik modelleri, 2022 trend tunik modelleri
Aralık 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR