Blog Başlık

  • Ocak 12, 2022 Moda

    Jean Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

     

    Son zamanların en favori parçası haline gelen jean pantolonlar, farklı modelleri ile çoğu kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Birçok farklı modeli bulunan jean pantolonları her tarzınıza uygun bir şekilde kombinleyebilirsiniz. İster spor ister klasik bir kombine sahip olun, dilediğiniz parçalar ile bir bütün oluşturarak kolay bir şekilde kombin oluşturabilirsiniz. Kombin esnasında aklınızda bulundurmanız gereken birkaç ipucu bulunmakta. Bu kuralları dikkatli bir şekilde uyguladığınız takdirde kendinize en yakışacak olan jean pantolonları kısa bir süre içerisinde bulabileceksiniz.

    Jean Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?
  • Ocak 11, 2022 Moda

    Gardırobunuzda Mutlaka Olması Gereken Kadın Kış Giyim Ürünleri

     

    Soğuk havalarda hem soğuklara karşı gelen hem de eşsiz görünümleri ile soğuk kış aylarında içinizi sıcacık tutan pek çok giyim ürünü mevcuttur. Bu giyim ürünlerinin her biri hem farklı havası ile sizin zevkinizi yansıtabilir hem de kış soğuklarının keskin havasına karşı bir başkaldırı mesajı olabilir!

    2022 trend kadın giyim, gardirobunuzda olması gerekenler
  • Ocak 07, 2022 Moda

    Kadınlar İçin Olmazsa Olmaz Giyim Ürünleri

     

    Kadınlar, kombin yapmayı ve çeşitli parçalar ile kombinleri tamamlamayı seven kişilerdir. Günümüz modasını takip edecek olursak son zamanlarda renkli parçalar oldukça popüler durumda. Modacıların söylediklerine göre bu renkli parçaların modası önümüzdeki yıllarda da devamlılığını sürdürecek. Ancak bu renkli parçaların yanı sıra oldukça düz bir renkte ve sade olan parçalar da devamlılığını sürdürüyor. Bu parçaların modasının hiçbir zaman geçemeyeceğini söyleyebilmek mümkün.

     

    Şık bir davete ya da güzel bir yemeğe çıkacaksanız sade ve aynı zamanda şık parçaları tercih etmeniz hem sizin yormadan kombin yapmanızı sağlayacak hem de tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacaktır. Hem modaya ayak uydurmak hem de aynı zamanda kombinizde hiç uğraş vermeden oldukça şık bir görünüme kavuşmak istiyorsanız kadınların olmazsa olmaz parçalarını bilmeniz ve nasıl kombinlemeniz gerektiğini öğrenmeniz sizin açınızdan oldukça faydalı olacaktır.

    kadın giyim, kadın giyim trendleri, kadın giyim 2022 trendleri
  • Ocak 06, 2022 Moda

    Kaş Kontürü Microblading Nedir?

     

    Yüzümüzün en dikkat çekici kısmı olan kaşlarımız, yüz ifademiz için oldukça önemlidir. Kaşlarınızın olmadığını düşünün… Üzgün, kızgın ya da şaşırmış olduğunuz bile anlaşılmazdı. Bu nedenle kaş şeklimiz ve bu kaş şeklinin yüzümüze uygun olması çok önemlidir.

     

    Bazı kadınlar kaşlarını aldırmayı tercih ederken bazıları ise doğal haline bırakmayı tercih ederler. Nasıl ki uzun saçı ya da kısa saçı kullanmayı tercih eden kadınlar varsa kaş konusu da tamamen tercihe kalmış bir durumdur. Örneğin; siz kavisli kaştan hoşlanıyor olabilirsiniz. Kavisli kaş, bakışlarınızı daha net ve kesin göstererek daha sert bir mizaca sahip olmanızı sağlar. Düz kaş ise bakışlarınızı yumuşatır, size daha doğal bir görüntü verir.

     

    Gelelim kalın kaş ve ince kaş noktasına… İnce kaşlara sahip olmak istiyorsanız işiniz bir hayli kolay! Belli aralıklarla kaşınızı cımbız ve ip yardımıyla almanız ya da bir kuaföre gitmeniz gerekiyor. Ama kaş yapınız ince ve seyrekse kalın kaşlara sahip olmak biraz daha zahmetli olabiliyor.

     

    Kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak için kaş kalemi, kaş farı ya da kaş jeli kullanabilirsiniz. Hemen hemen her markanın kaş ürünleri mevcuttur. Ancak bu yöntem hem kısa süreli bir çözümdür hem de pek doğal görünmez. Peki, ne yapmamız gerekiyor? İşte sizi bu noktada microblading yöntemi ile tanıştırmak istiyoruz.

     

    Eğer kaşlarınızla ilgili bir değişiklik yapmak istiyorsanız microblading tam size göre! Bu yazımızda sizler için microblading yöntemi ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi paylaştık. Umarım size rehberlik edebilmişizdir. Keyifli okumalar dileriz.

    kas kontürü, microblading, microblading nasıl yapılır, microblading nasıl yapılır
  • Ocak 05, 2022 Moda

    Mont Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

     

    Soğuk havaların yaklaşması ile sıcacık tutan kışlık mont arayışları büyük hızla devam ediyor. Kişiler mont seçerken genellikle sıcak tutmasına dikkat ediyorken bir kesim ise sıcak tutmasının yanı sıra modaya uymasına da bir hayli dikkat ediyor. Hem konforlu hem de modaya uygun olan bir mont seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ne zaman ve nerede kullanılacağıdır.

    mont trendleri, mont kombinleri, 2022 mont trendleri
  • Ocak 04, 2022 Moda

    Saç Modeli Trendleri 2022

     

    Kadınların motivasyonlarını etkileyen, yeni bir başlangıcı simgeleyen saç kesimi; dönem modasına uygun şekilde tercih edilecekse 2022 yılında pek çok farklı model kadınları bekliyor demektir. Kısa saçlardan kaküllere, yüzü çevreleyen modellerden renkli perçemlere kadar bu sezonda çok sayıda moda var. Hem kısa saçlı hem uzun saçlıların da gündeminde olan 2022 saç modeli trendleri, farklı tarzlara ve farklı alanlara yönelik şekilde pek çok seçenek sunacak. Özellikle de doğal güzelliği öne çıkarmak için bu dönemde saç modelleri sadelikten yana olarak; farklı modeller yerine daha doğal bir tavır sergileyecek. Natürel renklerin önde olacağı 2022 saç trendlerinde kırmızı tonlarına rastlanması da pek beklenmiyor.

    Saç Modeli Trendleri 2022
  • Ocak 03, 2022 Moda

    Tunik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

     

    Tuniklerin her rengi ile dilediğiniz tarzda bir kombin oluşturabilmeniz mümkün. Günümüz şartlarında her ürünün fiyatının aşırı artması sebebi ile tunik seçiminde ilk dikkat edeceğiniz şey kesinlikle bütçenize uyup uymadığını kontrol edebilmektir. Aynı zamanda indirim günlerini takip ederek pahalı bir ürünü daha uygun bir fiyata alabilmeniz de mümkün. Tunikleri eğer sıcak havalarda giyecekseniz kumaş yapısının ince ve terletmeyen bir yapıda olmasına çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda soğuk havalarda giyebilmek adına bir tunik arayışında iseniz kesinlikle seçeceğiniz tunik kumaşının kalın ve soğuğa dayanıklı olmasına dikkat etmeniz ayrıca bir önem taşımaktadır.

    tunik, tunik seçerken dikkat edilmesi gerekenler, 2022 tunik
  • Aralık 31, 2021 Moda

    Yılbaşında Şık Görünmek İsteyenlere Tavsiyeler

     

    Yıl sonu yaklaşıyorken yılbaşı planları hakkında düşüncelerinizi gerçekleştirmenizin tam zamanı. Henüz nereye gideceğinize karar veremediyseniz ve ne giyeceğinize dair hiçbir fikriniz yoksa gelin hep beraber nerede ne giyilmeli inceleyelim. 2022'yi büyük bir mutlulukla karşılamaya an itibariyle hazırız. Yılbaşı bu kadar yaklaşıyorken, ''Acaba ne giysem?'' diye düşünceler de haliyle artmış durumda. Bazı kesimler evde kalmayı tercih ediyorken bazı kesimler ise dışarda vakit geçirmeyi isteyebiliyorlar. Bu durumda ne giyeceklerine karar vermek de bir o kadar zorlaşabiliyor.

    yılbaşı kombinleri, yılbaşı kombin önerileri, şık yılbaşı kombinleri
  • Aralık 29, 2021 Moda

    Akşam Yemeği Kombinleri

     

    Bu yazıda akşam yemeği kombinleri hakkında en popüler önerileri bulabilirsiniz. Kadın olarak, seçtiğimiz kıyafetlerin gideceğimiz yere veya o günkü ruh halimize uygun olmasını isteriz. İşe, okula, arkadaşlarla görüşmeye, alışverişe veya aile ziyaretine gitmek için özenle kıyafetler seçeriz ve çeşitli kombinler yaparız. Bu kombinlerden bir tanesini de özel veya normal akşam yemeği için tercih ederiz. Günümüzde gelişen moda anlayışı sayesinde akşam yemeğine tercih edilebilecek çok fazla çeşit vardır. Gömlekler, pantolonlar, ikili takımlar, elbiseler ve ceketler gibi çok geniş seçenekler mevcuttur. Bu modeller arasında tarzınıza uygun olan kıyafeti seçebilir, akşam yemeği kombinini kolaylıkla yapabilirsiniz.

    akşam yemeği kombinleri, şık kombinler, trend kombinler
  • Aralık 28, 2021 Moda

    Her Zevke Hitap Eden Maxi Elbise Modelleri

     

    Oldukça uzun bir elbise türü olan maxi elbiseler, bu sene de moda olmayı başarmışlardır. Rahat, kullanışlı ve şık yapısıyla kadınlar tarafından beğeni toplamayı başarmışlardır. Genellikle ayak bileğini hatta ayakkabıyı bile kapatacak kadar uzun olan maxi elbiseler, sadece yazın değil kış aylarında da tercih edilirler.

     

    Kadınların maxi elbiseyi tercih etme nedenlerine gelecek olursak, öncelikle yaz ayları için kısa ve dar modeller sizi terletirken, maxi boy elbise sizi oldukça serin tutacaktır. İkinci bir özellik olarak, uzun oldukları için boyunuzu kesmez, sizi olduğunuzdan daha uzun ve ince gösterirler. Son olarak ise, oldukça kurtarıcı bir parçadır. Tek parça halinde oldukları için kombinlemeye ihtiyaç yoktur. Elbisenizin tarzına göre ister spor ayakkabı ile ister topuklu ayakkabı ile giyip, hızlı bir şekilde çıkabilirsiniz.

     

    Bu yazımızda sizler için her zevke hitap eden maxi elbise modellerini derledik. Umarım aralarından kendi tarzınıza uygun elbiseyi bulabilirsiniz. İşte birbirinden tarz maxi elbiseler…

    elbise, maxi elbise, 2022 maxi elbise modelleri, trend maxi elbiseler
  • Aralık 27, 2021 Moda

    Şık Görünmek İsteyenler İçin Trend Gömlek Modelleri

     

    Kadın giyim sektörünün en fazla çeşitliliğe sahip olan ürünlerini arasında yer alan gömlekler, her dönemde giyilecek, zamanı ve modası geçmeyecek parçalardır. Birden fazla kumaş çeşitliliği bulunan gömlekleri ister şık, istersek de spor kombinlememiz mümkündür. Her yaş grubuna hitap eden, modası hiçbir zaman geçmeyen gömlekleri, yılın her mevsimi giymemiz mümkündür.

     

    Özellikle iş hayatında kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen gömlekleri, pantolon ve eteklerin üstüne rahatlıkla giyebilirsiniz. Her yıl olduğu gibi bu sene de gömlekler oldukça moda parçalardandır.

     

    Yapmanız gereken tek şey, tarzınıza, vücudunuza ve mevsime uygun gömleği bulmaktır. Bu yazımızda şık görünmek isteyenler için birbirinden farklı gömlek modelleri tavsiyesinde bulunduk. 2022 yılına girmeden önce dolabınızda yer açın deriz. İşte sizin için birbirinden güzel trend gömlek modelleri…

    şık gömlek modelleri, 2022 gömlek modelleri, trend gömlekler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR