Jean Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

Jean Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

Jean Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

 

Son zamanların en favori parçası haline gelen jean pantolonlar, farklı modelleri ile çoğu kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Birçok farklı modeli bulunan jean pantolonları her tarzınıza uygun bir şekilde kombinleyebilirsiniz. İster spor ister klasik bir kombine sahip olun, dilediğiniz parçalar ile bir bütün oluşturarak kolay bir şekilde kombin oluşturabilirsiniz. Kombin esnasında aklınızda bulundurmanız gereken birkaç ipucu bulunmakta. Bu kuralları dikkatli bir şekilde uyguladığınız takdirde kendinize en yakışacak olan jean pantolonları kısa bir süre içerisinde bulabileceksiniz.

 

Jean Pantolon Alırken Vücut Yapınızı Göz Önünde Bulundurun

 

Bu söyleyeceklerimiz sadece jean pantolonlar için geçerli değil. Dilediğiniz herhangi bir parçanın üzerinizde kusursuz bir şekilde durmasını istiyorsanız bu kuralları kesinlikle bilmeniz gerekmektedir. Eğer kısa boylu biri iseniz bacak boyunuzu olduğundan daha kısa gösterecek geniş paça pantolonları tercih etmemeniz gerekmektedir. Son zamanların oldukça favori parçası haline gelen wide leg jean pantolonlar ne yazık ki kısa boylu kişiler için doğru bir parça olmayacaktır.

 

Wide leg pantolon yerine üst kısımları dar olup diz aşağına doğru hafifçe bollaşan İspanyol paça dediğimiz pantolonları tercih etmeniz halinde kendiniz adına en doğru seçimi yapmış olacaksınız. Aynı zamanda uzun boylu bir kişinin bilekte biten jeanleri giymesi bacak boyunun oldukça kısa görünmesine sebep olacaktır. Bu yüzden ilk olarak vücudunuzu tanımalı sonrasında ise vücudunuza en uygun olacak kıyafeti seçmelisiniz.

 

 

Deri Ceket ve Jean Pantolon Kombinleri

 

Jean pantolonları kombinlemek oldukça basit bir işlemdir ve asla uğraş vermenize gerek kalmaz. Okula, işe, arkadaşlarınızla kahve içmeye ya da dilediğiniz herhangi bir yere giderken jean pantolon üzerine deri ceket yardımı ile bir kombin oluşturabilirsiniz. Görünümünüze oldukça şık bir hava katabilirsiniz.

 

Aynı zamanda her yere ayak uydurabilen bir kombin ikilisi olduklarından dolayı çoğu kişi tarafından da oldukça fazla tercih ediliyor. Kombininizi daha da spor bir hale getirmek istiyorsanız deri ceket içerisine giyeceğiniz tişört, bluz ya da gömleği canlı bir renkte seçebilirsiniz. Aynı zamanda hoş bir spor ayakkabı ile de sokak stilini en iyi şekilde uyarlamış olacaksınız.

 

Gömlek ve Jean Pantolon Kombinleri

 

Bir yemeğe davetlisiniz ve ne giyeceğinize bir türlü karar veremediniz mi? O halde gelin en şık ve kolay gömlek ile jean pantolon kombinleri nasıl yapılır bakalım. Jean pantolonları her şekilde ve her tarz ile kolay bir şekilde kombinleyebileceğinizi söylemiştik. Günümüz modasına bakıldığında paça detayında yırtmaç bulunan jean pantolonlar daha çok ön planda. Pantolonu oldukça klasik bir havaya sokan yırtmaç detayları, davetli olduğunuz yemek için oldukça şık bir parça olabilir. Üzerine ise dekolte vermek isterseniz güzel bir dekolteli gömlek giyebilirsiniz.

 

Gömleği beyaz renkte seçtiğinizi varsayarsak hafif ince topuklu nude tonlarda bir topuklu ayakkabı ile yine küçük ve oldukça zarif olan siyah (gömleğinizin rengi ile aynı olması daha hoş durur) bir çantayı kombininize ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda makyajınızda ister gözünüzü ister dudaklarınızı ön plana çıkarın. Asıl önemli olan kırmızı rujunuzu sürmeyi unutmamanız. Aynı zamanda spor bir kombin elde edebilmek de oldukça kolay.

 

Dilediğiniz modelde bir jean pantolonunuzun üzerine son zamanların en favori parçası olan oversize gömlekleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda hoş renkte bir baget çanta ve spor ayakkabı ile kombin bütünlüğünü kusursuz bir şekilde tamamlamış olacaksınız. Jean pantolonları kombinlemek aslında oldukça kolaydır ancak burada unutulmaması gereken en önemli nokta kombin seçmeden önce mutlaka vücudunuzu tanımanız gerekmektedir.

 

 

Etiketler: Jean Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?
Ocak 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR