Saç Modeli Trendleri 2022

Saç Modeli Trendleri 2022

Saç Modeli Trendleri 2022

 

Kadınların motivasyonlarını etkileyen, yeni bir başlangıcı simgeleyen saç kesimi; dönem modasına uygun şekilde tercih edilecekse 2022 yılında pek çok farklı model kadınları bekliyor demektir. Kısa saçlardan kaküllere, yüzü çevreleyen modellerden renkli perçemlere kadar bu sezonda çok sayıda moda var. Hem kısa saçlı hem uzun saçlıların da gündeminde olan 2022 saç modeli trendleri, farklı tarzlara ve farklı alanlara yönelik şekilde pek çok seçenek sunacak. Özellikle de doğal güzelliği öne çıkarmak için bu dönemde saç modelleri sadelikten yana olarak; farklı modeller yerine daha doğal bir tavır sergileyecek. Natürel renklerin önde olacağı 2022 saç trendlerinde kırmızı tonlarına rastlanması da pek beklenmiyor.

 

Pixie Cut Gündemde

 

Son birkaç sezonun klasiği haline gelen pixie cut, tepe kısımların uzun, kulağın üstü ve önlerin daha kısa şekilde olan, katlı bir saç kesimidir. Pek çok kadın bu kadar kısa şekilde saçını kestirmeye güvenemez ve bu nedenle de pixie cut kestirmek istemez ancak özellikle de keskin yüz hatlarına ve küçük bir kafaya sahip olan her kadına pixie cut kesiminin yakıştığı söylenebilir. Pixie cut kesimini tercih ederken saçınızı gerçekten hangi uzunlukta kestirmek istediğinizi bir daha düşünün.

 

 

Yüzü Çevreleyen Highlight Modası

 

En önde kalan birer tutam saçın renginin saçın geri kalanına göre daha açık renkte olacak şekilde boyanması bu sezonda çok moda olacak. Koyu kumral olan saçların ön kısmından birer tutamın daha açık kumral olduğu modeller hem yüzü daha aydınlık gösterecek hem de saçların genel havasına bir hacim katmak için olanak tanıyacak. Bu sezonda farklı pek çok saç renginde uygulanabilecek olan bu moda ayrıca renkli saçlar için de tercih edilebilecek. Saçların geri kalanının sarı olduğu, yalnızca yüzü çevreleyen birer tutamın pembe, mor gibi renkli olduğu modeller de son derece revaçta olacak.

 

 

Yüzü Çevreleyen Örgüler Çok Moda!

 

Saç modeli trendleri 2022 listesi devam ediyor. Yüzün iki yanından birer tutam saçın örülmesi ile oluşturulan modeller bu sezonda çok moda olacak. Saçlara basit ama etkili bir farklılık katmak isteyenler ile son derece işlevsel olan bu moda, yüzün de daha açık ve aydınlık görünmesine imkân tanıyacak. Özellikle de renkli saçlar ile birlikte yapılan örgüler, bu modele renk katacak.

 

 

Kâküller Gündemde

 

Son dönemlerde pek görünmeyen kaküller, bu sezonda gündemde olacak. 2022 yılında sıklıkla görebileceğimiz kaküller, özellikle de düz ve uzun kesim şekilde kendisini gösterecek. Kısa kesilen kaküller pek moda olmayacak ve düzleştirilmiş keskin kaküller gündemdeki yerini koruyacak. Dalgalı kaküllerin modası geçerken keskin ve düz kaküller kendisine 2022 sezonunda yer edinecek.

 

 

Yüksek Topuzlardan Vazgeçmeyin

 

Rahatlık için kadınların favorisi olan yüksek topuzlar, 2022 sezonunda son derece moda olacak. Bir trend haline gelecek olan dağınık topuzlar, özellikle de saçın tamamının içerisine alınmadığı hali ile son derece şık ve aynı zamanda da uğraşılmamış doğal bir görüntü ortaya koymaya yardımcı olacak. Tam tepeden yapılan yüksek topuzlar hem yüz hatlarının ortaya çıkmasını sağlayacak hem de daha uzun bir görünüm için yardımcı olacak.

 

 

Keskin Bob Model Klasiği

 

Saç modeli trendleri 2022 listesinde keskin Bob model klasiği de var. Son dönemlerde pek rastlanmayan ancak bir klasik haline gelen Bob saç kesimi, 2022 sezonunda keskin bir kesim ile kendisine yer edinecek. Kısa ve küt şekilde kesilen Bob model, 2022 sezonunda son derece keskin şekilde kendisini gösterecek. Son sezonlarda görülmemesi nedeniyle kendisine yer edinmek için keskin bir giriş yapan Bob modeli, omuzlardan yukarıda olacak şekilde tercih edilecek ve tamamen dümdüz bir kesim ile kullanılacak.

 

 

Etiketler: Saç Modeli Trendleri 2022
Ocak 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR