Gardırobunuzda Mutlaka Olması Gereken Kadın Kış Giyim Ürünleri

Gardırobunuzda Mutlaka Olması Gereken Kadın Kış Giyim Ürünleri

Gardırobunuzda Mutlaka Olması Gereken Kadın Kış Giyim Ürünleri

 

Soğuk havalarda hem soğuklara karşı gelen hem de eşsiz görünümleri ile soğuk kış aylarında içinizi sıcacık tutan pek çok giyim ürünü mevcuttur. Bu giyim ürünlerinin her biri hem farklı havası ile sizin zevkinizi yansıtabilir hem de kış soğuklarının keskin havasına karşı bir başkaldırı mesajı olabilir!

 

 

Kazaklar ve Süveterlerle Havayı Yumuşatın

 

Gömleklerin üzerine giyilen kazak ve süveterler, kış mevsiminin vazgeçilmez kombinleri arasında yer alır. Üşütmeyen ve aynı zamanda şık görünüme de olanak sunan bu kombinler ile hem şık davetlere katılmanız hem de tarzınızı her alanda ortaya koymanız mümkündür.

 

Etnik desenli kazak ve süveterlerden çizgili ya da geometrik desenli modellere kadar her tasarım ile bir kombin yapmanız olasıdır. Son dönemlerde moda haline gelen işleme detaylı ve batik desenli kazak ve süveterler ile siz de kış soğuklarına modaya ayak uydurarak karşı gelebilirsiniz.

 

Taytlar Soğuk Havaların Vazgeçilmezidir

 

Soğuk havalarda sıcacık tutan taytlar, farklı pek çok kombinde tercih edilebilir. Deri modellerden örme taytlara kadar her tayt modeli hem şık şekilde kombinlenebilir hem de spor ve günlük kombinlerde kendisine yer edinebilir. Bu nedenle de her kadının gardırobunda mutlaka sıcak bir kış için taytların yer alması gerekir.

 

Vücudu saran, sıcak tutan ve aynı zamanda bol kazaklar, oversize sweatshirtler ile de hem spor hem de günlük duran taytlar; soğuk kış aylarının hem rahat hem de sıcak geçirilmesini sağlayabilir. Uzun çizmelerle, botlarla ve farklı üst giyim ürünleri ile çok iyi şekilde kombinlenebilen taytlar; kış gardırobunun vazgeçilmez parçalarından biridir.

 

 

Aksesuarlar İle Kışı Sıcak Geçirin

 

Bere, atkı, boyunluk ve eldiven gibi kış aksesuarları ile hem çok şık hem de çok sıcak bir görünüme sahip olmak mümkündür. Deri model eldivenlerden kalpaklara, suni kürklü boyunluklardan örme berelere kadar pek çok farklı modeli onlarca farklı kombinde tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem sıcak bir kış geçirebilir hem de kombinlerinize farklı renklerdeki ilgi çekici aksesuarlarınız ile renk ve hacim katabilirsiniz.

 

Pelüş Kürklerle Soğuklara Yumuşak Bir Dokunuş

 

Soğuk kış aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan pelüş kürkler, her sezon kuru havaların eşlikçisidir. Sıcak tutan ve aynı zamanda yumuşacık dokusu ile de hacimli bir görüntü sunan pelüş kürkler, hem günlük hem de şık kombinlerde kendisine yer edinebilir. Elbiselerle, pantolon ve taytlarla çok iyi şekilde uyum sağlayan pelüş kürkler; uzun çizmeler ve botlar ile de farklı kombinlerde kendisine yer edinebilir. Sıcak tutan dokusu sayesinde kuru havalarda giymek için ideal parçalardan biridir.

 

Kadife Elbiseler İle Soğuklara Meydan Okuyun

 

Özel davetlerin, yemeklerin, yılbaşı gecelerinin ve soğuk kış aylarındaki özel gecelerin en şık parçalarından biri olan kadife elbiselerin mutlaka her kadının gardırobunda olması gerekir. Dar modellerden kloş modellere kadar pek çok farklı tasarıma sahip olan kadife elbiseler, kış aylarındaki davetlerin en özel modeli olabilir. Sade ve aynı zamanda da şık bir görünüme sahip olmak isteyen her kadının dolabında mutlaka kadife bir elbiseye yer vermesi önerilir. Siyah ve bordo renkleri ile son derece şık ve aynı zamanda sade olmak mümkündür. Farklı alanlarda çok rahat şekilde tercih edilebilecek olan kadife elbiseler, herhangi bir aksesuar kullanmadan dahi kendi şıklığı ile büyüleyen bir göz kamaştırıcı havaya sahiptir. Bundan dolayı her kadının kış giysileri arasında mutlaka kadife elbise olması önerilir.

 

 

Etiketler: 2022 trend kadın giyim, gardirobunuzda olması gerekenler
Ocak 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR