Yılbaşında Şık Görünmek İsteyenlere Tavsiyeler

Yılbaşında Şık Görünmek İsteyenlere Tavsiyeler

Yılbaşında Şık Görünmek İsteyenlere Tavsiyeler

 

Yıl sonu yaklaşıyorken yılbaşı planları hakkında düşüncelerinizi gerçekleştirmenizin tam zamanı. Henüz nereye gideceğinize karar veremediyseniz ve ne giyeceğinize dair hiçbir fikriniz yoksa gelin hep beraber nerede ne giyilmeli inceleyelim. 2022'yi büyük bir mutlulukla karşılamaya an itibariyle hazırız. Yılbaşı bu kadar yaklaşıyorken, ''Acaba ne giysem?'' diye düşünceler de haliyle artmış durumda. Bazı kesimler evde kalmayı tercih ediyorken bazı kesimler ise dışarda vakit geçirmeyi isteyebiliyorlar. Bu durumda ne giyeceklerine karar vermek de bir o kadar zorlaşabiliyor.

 

Yılbaşında Yemeğe Çıkacaklar İçin Öneri

 

Yılbaşı gecesi tam anlamıyla en şık olmanın asıl zamanı. Otellerin ya da şık restoranlardan birinde bir yemeğe çıkacaksanız en ışıltılı elbiseyi ya da kıyafeti seçmenizde hiçbir sakınca yok. Tüm gözlerin üzerinde olmasını istiyorsanız kesinlikle düz bir renkte ve dilediğiniz abartılıkta mini bir elbise tercih edebilirsiniz.

 

Hatta ayağınıza elbisenin tam aksine daha sade bir stiletto seçerek kombininizdeki uyumu sağlamış olursunuz. İşin içine biraz daha yılbaşı teması katmayı istiyorsanız kırmızı bir renkte ruj ya da yılbaşı temalı ojeler tercih edebilirsiniz. Bu sayede hiçbir şekilde klişe olmadan oldukça yılbaşı temasına uygun ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Yılbaşını Evde Geçirecekler İçin Öneri

 

İster ev sahibi ister davetli olun, fark etmez. Burada asıl önemli olan geceye kusursuz bir şekilde hazırlanabilmiş olmak. Yılbaşında evde olacağınızdan dolayı oldukça abartılı ya da sizi rahatsız edecek kıyafetlerden kesinlikle uzak durmanız gerekmektedir. Oldukça konforlu ve bir o kadar da sanki hiç uğraş verilmemiş gibi sade ve şık giysiler tercih ederek bir kombin oluşturabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki yılbaşı demek ışıltı demektir. Yılbaşı gecesi nerede olursanız olun kendinizi en iyi hissedecek ve bir o kadar da şık duracak giysiler ilk tercihiniz olmalıdır.

 

Yılbaşında Yurt Dışında Bir Kutlamaya Katılacaklar İçin Öneri

 

Oldukça eğlenceli ve süslü ortamları ile yurt dışı kutlamaları kişilerin en favori yılbaşı kutlamaları arasında yer almaktadır. Oluşan coşkulu kalabalığının yanı sıra kişilerin birbirleri ile samimiyeti de sevilen diğer bazı konulardan sadece bir tanesi. Aynı zamanda kısa bir seyahat gerçekleştirebilmeniz için de oldukça iyi bir bahane.

Atmosfere uyum sağlayabilmek adına dilediğiniz oldukça şık bir elbiseyi ya da kıyafeti kombinleyebilmeniz mümkün. Ancak unutulmamalıdır ki seçeceğiniz kıyafetin hem geceye hem de sonrasında gideceğiniz yemeğe oldukça uyum sağlaması gerekmektedir. Bu yüzden seçeceğiniz kıyafetinizin şık olduğu kadar rahat da olması gerekmektedir.

Örneğin mini bir elbise altına rahat bir postal tercih edebilirsiniz. Üzerine ise kıyafetinize uyumlu bir renkte kaban tercih edebilirsiniz. Eğer çok üşüyen biriyseniz kabanınızı uzun seçmeniz daha uygun olacaktır. Aynı zamanda yılbaşı temasını makyajınız ile gösterebilmeniz de oldukça hoş bir görüntüye kavuşmanızı sağlayacaktır.

 

Yılbaşında Sokak Partilerine Gidecekler İçin Öneri

 

Yılbaşının olmazsa olmazları denilince akla gelen ilk şey şüphesiz ki sokak partileridir. Bu partilerde hava durumuna bakılmaksızın eğlenceli danslar edilir, müzikler çalınır. Böyle bir partiye katılacaksanız mutlaka rahat bir kombin seçmenizde fayda var. Eğlencenin tadını çıkarabilmeniz için rahat bir kombin seçmeniz şart.

Örneğin deri bir etek üzerine şık bir gömlek ya da bluz ile kombinlemek şahane olacaktır. Ancak çok üşüyen biri iseniz deri etek yerine deri bir pantolon seçebilir ve dekolteyi bluzunuz yardımı ile verebilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de oldukça rahat olacaksınız. Ayrıca seçeceğiniz ayakkabının da rahat bir şekilde olmasına da ayrıca dikkat edilmelidir.

Etiketler: yılbaşı kombinleri, yılbaşı kombin önerileri, şık yılbaşı kombinleri
Aralık 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR