Her Zevke Hitap Eden Maxi Elbise Modelleri

Her Zevke Hitap Eden Maxi Elbise Modelleri

Her Zevke Hitap Eden Maxi Elbise Modelleri

 

Oldukça uzun bir elbise türü olan maxi elbiseler, bu sene de moda olmayı başarmışlardır. Rahat, kullanışlı ve şık yapısıyla kadınlar tarafından beğeni toplamayı başarmışlardır. Genellikle ayak bileğini hatta ayakkabıyı bile kapatacak kadar uzun olan maxi elbiseler, sadece yazın değil kış aylarında da tercih edilirler.

 

Kadınların maxi elbiseyi tercih etme nedenlerine gelecek olursak, öncelikle yaz ayları için kısa ve dar modeller sizi terletirken, maxi boy elbise sizi oldukça serin tutacaktır. İkinci bir özellik olarak, uzun oldukları için boyunuzu kesmez, sizi olduğunuzdan daha uzun ve ince gösterirler. Son olarak ise, oldukça kurtarıcı bir parçadır. Tek parça halinde oldukları için kombinlemeye ihtiyaç yoktur. Elbisenizin tarzına göre ister spor ayakkabı ile ister topuklu ayakkabı ile giyip, hızlı bir şekilde çıkabilirsiniz.

 

Bu yazımızda sizler için her zevke hitap eden maxi elbise modellerini derledik. Umarım aralarından kendi tarzınıza uygun elbiseyi bulabilirsiniz. İşte birbirinden tarz maxi elbiseler…

 

Kalın Askılı Krep Maxi Elbise

 

Eğer belinizi ortaya çıkarmak istiyorsanız, Kalın Askılı Krep Maxi Elbise tam size göre. Belini sımsıkı saran lastiği ile ince belliler için harika bir seçim olan kalın askılı krep maxi elbise, V yakası ve fırfırlı etek uçları ile de oldukça dikkat çeker.  Hem spor hem şık kombinler için ideal olan bu elbise, dolabınızın vazgeçilmezi olacaktır. Pamuklu bir kumaşa ve kalın askılara sahiptir. Renk seçeneği olarak, siyah ve krem renkleri mevcuttur.

 

 

Askılı Kemerli Penye Bol Kesim Maxi Elbise

 

Kemer detayı ile oldukça şık bir tasarım olan bol kesim maxi elbise yaz ve bahar aylarında sizin için kurtarıcı parça olacaktır. Özellikle hasır sandalet ve terliklerle çok yakışacağını düşündüğümüz bu askılı maxi boy elbisenin kumaşı penyedir. Renk seçeneği olarak, siyah, gri, krem, pembe ve sarı renkleri mevcuttur.

 

 

Önden Bağlamalı Askılı Maxi Elbise

 

İddialı giyinmeyi ve dekolteyi seviyor musunuz? O zaman Önden Bağlamalı Askılı Maxi Elbise tam size göre! Önden bağlamalı detayı ile oldukça şık bir göğüs dekoltesine sahip olan bu askılı maxi elbiseye görür görmez aşık olabilirsiniz. Çünkü iddialı olduğu kadar da naif bir tarza sahiptir. İsterseniz spor, isterseniz şık bir şekilde kombinleyip istediğiniz yere gidebilirsiniz. Tercih sizin! Renk seçeneği olarak, siyah, pudra ve mor renkleri mevcuttur.

 

 

İnce Askılı Maxi Elbise

 

Sırada İnce Askılı Maxi Elbise var. Hem göğüs dekoltesi hem de derin yırtmacı ile oldukça iddialı bir tercih. İşte hayallerinizdeki elbise…  Hem modası asla geçmeyen bir tarz olan hem de tüm davetlerde parlayan bir yıldız olmanızı sağlayacak bu elbisenin siyah, gri, pudra ve krem seçenekleri mevcuttur.

 

 

Kruvaze Yaka Asimetrik Maxi Elbise

 

Asimetrik kesimi ile oldukça tarz olan bu maxi elbise, kruvaze bir yakaya sahiptir. Asil bir elbise istiyorsanız, mutlaka dolabınızda olması gereken bir parça olduğunu söylememiz mümkündür. Spor ayakkabılardan ziyade topuklu ayakkabılarla daha çok yakışacağını düşündüğümüz kruvaze yaka asimetrik maxi elbisenin siyah, lacivert, haki, kırmızı ve saks mavisi renkleri mevcuttur.

 

 

Askılı Maxi Elbise

 

Özellikle belinde bulunan çapraz bant detayları ile dikkat çeken Askılı Maxi Elbise, giydiğiniz an kendinizi bir kuğu gibi hissedeceğiniz parçalardan biri… Derin V yakası, ince zarif askıları ile dolabınızın en şık parçalarından biri olmaya kesinlikle aday gösterilebilir. Topuklu ayakkabılarınızla tamamladığınızda güzelliğinize şüphe olmayacaktır.  Renk seçeneği olarak, siyah ve krem renkleri mevcuttur.

 

 

Boyundan Bağlamalı Yırtmaçlı Maxi Elbise

 

Hem hareketli hem de bohem tarzda bir elbise mi istiyorsunuz? O zaman gözünüz kapalı Yırtmaçlı Maxi Elbise alabilirsiniz. Etek kısmı, asimetrik kesimli bohem bir tarz, kolları fırfırlı ve göbek dekolteli bu elbise için oldukça iddialı dememiz en doğru kelime olacaktır.  İster topuklu ayakkabı ile isterseniz de sandaletlerinizle tamamlayabileceğiniz bu elbisenin siyah, krem ve açık mavi renkleri mevcuttur.

 

Etiketler: elbise, maxi elbise, 2022 maxi elbise modelleri, trend maxi elbiseler
Aralık 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR