Şık Görünmek İsteyenler İçin Trend Gömlek Modelleri

Şık Görünmek İsteyenler İçin Trend Gömlek Modelleri

Şık Görünmek İsteyenler İçin Trend Gömlek Modelleri

 

Kadın giyim sektörünün en fazla çeşitliliğe sahip olan ürünlerini arasında yer alan gömlekler, her dönemde giyilecek, zamanı ve modası geçmeyecek parçalardır. Birden fazla kumaş çeşitliliği bulunan gömlekleri ister şık, istersek de spor kombinlememiz mümkündür. Her yaş grubuna hitap eden, modası hiçbir zaman geçmeyen gömlekleri, yılın her mevsimi giymemiz mümkündür.

 

Özellikle iş hayatında kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen gömlekleri, pantolon ve eteklerin üstüne rahatlıkla giyebilirsiniz. Her yıl olduğu gibi bu sene de gömlekler oldukça moda parçalardandır.

 

Yapmanız gereken tek şey, tarzınıza, vücudunuza ve mevsime uygun gömleği bulmaktır. Bu yazımızda şık görünmek isteyenler için birbirinden farklı gömlek modelleri tavsiyesinde bulunduk. 2022 yılına girmeden önce dolabınızda yer açın deriz. İşte sizin için birbirinden güzel trend gömlek modelleri…

 

Dantel Sırtı ve Kolları Transparan Kadın Gömlek

 

Oldukça iddialı olan Transparan Kadın Gömlek üzerinizde görenlerin dönüp bir daha bakacağından emin olabilirsiniz. Kolları ve sırtı transparan bir dantelden oluşan gömleğimizin her detayı ayrı ilgi çekici…  Yaka kısmında bulunan kadife kurdele detayı ile oldukça dikkat çeken transparan gömleği, pantolonlarla ve eteklerle kombinleyebilirsiniz. Renk seçeneği olarak, sadece siyah rengi mevcuttur.

 

 

Nakışlı Kadın Kot Gömlek

 

Popüler bir seçim olan Nakışlı Kadın Kot Gömlek şıklığınızı ortaya çıkaracak. Kot gömlek, hemen hemen her senenin trend parçası olmayı başaran, modası asla geçmeyen bir gömlek türüdür. Bu kot gömleğe görür görmez vurulacağınıza eminiz. Göğüs bölgesinde cep detayları bulunan bu gömleği ister spor ayakkabı ile isterseniz ise topuklu botlar ile kombinleyebilirsiniz.

 

 

Uzun Kollu Kareli Kadın Gömlek

 

Çoğu zevke hitap eden ürünlerden biri de Uzun Kollu Kareli Kadın Gömlek oluyor. Siz de oduncu gömleğinden vazgeçemeyenlerden misiniz? Öyleyse bu parça tam size göre! Kışın pantolon ve taytlarla, bahar aylarında şortların üzerine giyebileceğiniz bu gömlek için dolabınızda mutlaka bulunması gereken kurtarıcı bir parça dememiz hiç de yanlış olmaz. Üstelik, bu oduncu gömleği iş hayatında giymek için de oldukça uygun.  Renk seçeneği olarak sadece, krem rengi üzerine mavi çizgili olanı mevcuttur.

 

 

Büzgülü Salaş Kadın Gömlek

 

Eğer romantik, uçuş uçuş parçaları seviyorsanız, Büzgülü Salaş Kadın Gömlek tam size göre! Üzerinde hiçbir desen bulunmayan, geniş kesim kolları ile başlı başına bir tarz olmayı başarmış bu gömleğin düğmeleri de yoktur. Gerek iş hayatında, gerek ise günlük yaşantınızda spor ya da şık olarak kombinleyerek giymeniz mümkündür. Renk seçenekleri olarak, siyah, pudra, kırmızı, siyah ve su yeşili renkleri mevcuttur.

 

 

Omuzları Büzgülü Kadın Gömlek

 

Hareketli parçaları seviyorsanız ama bir yandan da sade olmak istiyorsanız, bu kadın gömlek sizin için tasarlanmış diyebiliriz. Hem spor hem de şık kombinleyebileceğiniz, omuzları büzgülü gömleği her yerde giyebilirsiniz. Renk seçeneği olarak, sadece siyahı mevcuttur.

 

 

Kolları Volanlı Fırfır Yaka Kadın Gömlek

 

Eğer spor giyinmek bana göre değil, ben her zaman şık olmalıyım diyorsanız Fırfır Yaka Kadın Gömlek tam size göre! Kol ve yakasındaki fırfırları ve önündeki boydan boya düğme detayları ile kendine hayran bırakan bu gömleği etek ve pantolonlarınız ile şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. İster gece dışarı çıkarken, isterseniz de iş hayatında giyin tercih sizin! Renk seçeneği olarak, sadece yeşil rengi mevcuttur.

 

 

Arkası Uzun Belden Bağlamalı Salaş Kadın Gömlek

 

Hem salaş hem de şık mı olmak istiyorsunuz?  O zaman aradığınız tam olarak bu salaş gömlek! Belden bağlama detayı ile oldukça göz dolduran, önü kısa arkası uzun bu gömleğin rahatlığına bir kez alıştığınız zaman başka gömlek giymeniz mümkün değildir. Arkası uzun belden bağlamalı salaş gömleği, isterseniz topuklu ayakkabılarınızla isterseniz de spor ayakkabı ile kombinlemeniz mümkündür. Renk seçeneği olarak, siyah, beyaz, lacivert ve kırmızı renkleri mevcuttur.

 

 

Etiketler: şık gömlek modelleri, 2022 gömlek modelleri, trend gömlekler
Aralık 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR