Blog Başlık

  • Mart 02, 2022 Güncel

    Sülfatsız Şampuan Nedir? Ne İşe Yarar?

     

    Sülfatlar, şampuanlarda bulunan, saçı ve saç derisini temizlemeye yardımcı olan kimyasallardır.  Sülfatlar güvenli olarak kabul edilir ve sülfatları kansere bağlayan net bir kanıt yoktur. Bununla birlikte, hassas bir saç deriniz varsa, sülfatsız bir şampuan faydalı olabilir.  

     

    Son yıllarda, nazik temizleme faydaları ve çevre dostu bileşenler içerdikleri için sülfatsız şampuanların popülaritesi hızla arttı. Piyasada, saçınız için geleneksel şampuanlardan daha iyi olduğu iddia edilen düzinelerce sülfatsız şampuan göreceksiniz. Peki, sülfatsız şampuanların faydaları neler? Neden sülfatsız saç bakım ürünleri kullanmalısınız?

    sülfatsız şampuan, sülfatsız şampuan nedir, sülfatsız şampuan ne işe yarar, sülfatsız şampuan nasıl kullanılı
  • Mart 01, 2022 Moda

    Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

     

    Hemen hemen her yerde sıklıkla karşımıza çıkan ürünlerden bir tanesi de sweatshirtlerdir. Pek çok alanda farklı tarzlara uyarlayarak kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Ancak en çok spor kombinlerde karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. İster arkadaşlarınızla kahve içmeye ister bir spor salonuna giderken ya da yürüyüş yaparken çeşitli pek çok alanda oldukça rahat bir şekilde kombinleyebilmeniz mümkün. Burada asıl önemli olan nokta, sweatshirt giydiğiniz esnada diğer parçaların hangi tarza ait olduğunu bilmektir. Bu duruma dikkat edilmediği takdirde kombininizin kötü olma olasılığı yüksektir.

     

    Hiç uğraş vermeden spor ve şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu noktanın önemli olduğunu unutmamalısınız. Örneğin; eğer oldukça klasik bir ayakkabı ve pantolon üzerine sweatshirt giyerseniz ya da diğer parçalar ile uyumsuz bir renkte sweatshirt seçerseniz kombininiz muhtemelen uyumsuzluktan dolayı kötü görünecektir. Bunun yanı sıra sweatshirtleri daha klasik bir tarza da uyarlayabilmeniz mümkün. Tekrar söylemek gerekirse bu durumda da asıl önemli olan nokta diğer parçaların seçimi ve renkleri olacaktır.

    sweatshirt, sweatshirt kombin önerileri, trend sweatshirt kombinleri
  • Şubat 28, 2022 Moda

    2022 Makyaj Trendleri

     

    Makyaj, her kadının severek gerçekleştirdiği bir eylemdir. Kendini olduğundan daha hoş şekilde görmek isteyen herkes kusursuz bir makyaj yapmak için girişimde bulunur. Peki yepyeni bir seneyle beraber makyaj trendlerinin de tamamen değiştiğini söylesek ne düşünürdünüz? İşte birbirinden ilgi çekici 2022 makyaj trendleri ve çok daha fazlası...

    2022 makyaj trendleri, makyaj trendleri, makyaj
  • Şubat 17, 2022 Moda

    Kış Aylarında Kendinizi Daha İyi Hissetmek İçin Neler Yapabilirsiniz?

     

    Kış aylarında keyifli vakit geçirmek ve kendinizi iyi hissetmek adına yapabileceğiniz pek çok şey var. İşte o ipuçları…

    kış aylarında yapılacak şeyler, kış mevsimi önerileri, kış mevsiminde neler yapılır
  • Şubat 16, 2022 Moda

    Kış Seyahat Çantasında Olması Gerekenler

     

    Güneşin bulutların arkasına çekildiği, yağmurlu, karlı ve çok soğuk günlerin geldiği bu günlerde, şömine başlarında ve kayak tatillerinde geçirilecek eğlenceli ve romantik hafta sonları da yavaş yavaş gündemimize geliyor. Kış zamanları tatil yapmanın keyfi bir başka oluyor. Tatile çıkmak çok güzel fakat valiz hazırlamak heyecanlı olsa da bir hayli yorucu oluyor. Özellikle gideceğiniz yerdeki iklim koşullarının nasıl olacağını kestiremiyorsanız içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. İster Uludağ’a gidin ister Sibirya’ya bir kış seyahatinde en temel olması gereken şeyleri sizler için sıraladık.

    kış çantası, kış tatil çantasında olması gerekenler, kış tatili ihtiyaçları
  • Şubat 14, 2022 Moda

    Pandemi Sonrası Kış Modası

     

    2019 senesinin son ayları itibarıyla azar azar tüm dünyayı sarmış olan pandemi hali birçok şeyin baştan sona değişmesine zemin hazırlamıştır. Bu değişimlerden biri de moda dünyasında meydana gelmiştir. Pandemi sonrası kış modasına dair bu zamana kadar hiç duymadığınız bilgileri bu yazıda sizler için derledik. İşte şık detaylar...

    kış modası, kış moda trendleri, pandemiden sonra kış modası
  • Şubat 11, 2022 Moda

    Sürdürülebilir Kumaş Teknolojisi

     

    Teknoloji alışveriş yapma şeklimizi değiştiriyor. Sosyal medya uygulamalarının, artırılmış gerçeklik ve perakende mağazalarının kullanıma sunulmasıyla birlikte, çevrimiçi satış, pazarın olanaklarını genişletmek için bir fırsattır. Markalar ve mağazalar bu yeni deneyime uyum sağlıyor ve yeni bir tüketici dalgasına ulaşıyor. Sürdürülebilir kumaş teknolojisi de bu süreçte bir adım öne çıkıyor.

    sürdürülebilir kumaş, sürdürülebilir moda, organik kumaş
  • Şubat 10, 2022 Moda

    Her Kadının Dolabında Olması Gereken Fitilli Elbiseler

     

    Bu yılın kış modası trendleri hakkında söyleyebileceğimiz bir şey varsa, o da onların ruh halini yükseltmek için yaratılmış olmalarıdır. Fitilli elbiseler de bu sezonun en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor.

     

    Moda tasarımcıları, dünyamızın karşı karşıya olduğu değişikliklere hızlı tepki verdi. Bu yüzden elbise tasarımları bir doğaçlama hissi uyandırıyor. Bu proaktif enerji, son podyumları süsleyen parlak ve cesur fikirleri gördükçe devam ediyor. Ve kışlık gardıroplarımız iyimserden daha az bir şey olmayacak şekilde hazırlanmış görünüyor. Bu renk sıçramaları, göz alıcı baskılar, vintage esintili geri dönüşler ve daha fazlası için Fasardi elbise koleksiyonu sizleri bekliyor. Sayfamızdaki elbiseler arasından keşfedilecek çok sayıda seçenekle, endişelenmeniz gereken tek şey hangi trendle başlayacağınızdır. İşte en popüler fitilli elbise seçenekleri!

    fitilli elbiseler, fitilli elbise trendleri, dolabınızda olması gereken fitilli elbiseler
  • Şubat 09, 2022 Moda

    Jojoba Yağının Faydaları / Kullanım Alanları

     

    Jojoba yağı, yumuşatıcı kütiküllerden yüz serumlarına ve sakal yağlarına kadar her şeyde çok görevli bir süper kahramandır. Dolgun bir cilt, ultra nem ve daha iyi saçlar, jojoba yağı ile mümkündür. Peki, bu yağın faydaları tam olarak nedir? Jojoba yağını ne için kullanabilirsiniz? Detayları birlikte keşfedelim.

    jojoba yağı, jojoba yağı nerelerde kullanılır, jojoba yağının faydaları
  • Şubat 04, 2022 Moda

    Kişisel Bakım Ürünlerinde Geri Dönüştürülebilir Markalar

     

    Kişisel bakım ürünleri söz konusu ise sürdürülebilir ürünlerin yeri çok ayrıdır. Sürdürülebilirliği çevresel etkileri, sosyal ve ekonomik değeri ve güzellik ve kişisel bakım ürünleri endüstrisinin yönetimini içerecek şekilde geniş bir şekilde tanımlayabiliriz. Tüm tüketici ürünleri, yaşam döngüleri boyunca çevresel etkiler yaratır. Kozmetik endüstrisindeki şirketler, çevresel ayak izlerini en aza indiren ürünler ve süreçler tasarlama ihtiyacını kabul ederek, sektörün sürdürülebilirliğini geliştirmeye katkıda bulunan çok çeşitli stratejiler uygulamıştır. 

     

    Açıkça, çevresel sürdürülebilirlik programları gelecekte daha da gelişecektir. Örneğin, biyolojik olarak parçalanabilen, geri dönüştürülebilir ve yeniden kullanılabilir ambalajların kullanımı artmaya devam ediyor ve ambalajlar giderek daha fazla yaşam döngüsü düşüncesine dayalı olarak tasarlanıyor. Formüllerin ve ambalajların eko-tasarımı teşvik edilmekte ve eğitim ve en iyi uygulamaların paylaşılmasıyla giderek daha fazla desteklenmektedir.

     

    Birçok kozmetik ürünün çevresel ayak izinin büyük bir bölümünün kullanım ve sonrasında elden çıkarılması sırasında ortaya çıktığı göz önüne alındığında, kozmetik endüstrisi, dijital medya aracılığıyla da tüketicilerle etkileşim kurmanın yollarını giderek daha fazla aramaktadır. 

     

    Sürdürülebilirlik, sosyal, çevresel ve ekonomik yönleri dikkate almak anlamına gelir. Doğal kozmetikler söz konusu olduğunda, sürdürülebilirlik sadece bileşenlerin tedarik edilme biçimini veya ürünün nasıl üretildiğini değil, aynı zamanda üretim sırasında ve üretim sonrası kullanılan malzemeleri de ifade eder. 

     

    Tüketiciler, yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir ürünleri teşvik etmede kilit bir rol oynar çünkü talepleri, sürdürülebilir uygulama ve eylemlerin şekillenmesine yardımcı olur. Doğal ve organik kozmetik tüketicileri, satın alma kararlarıyla, gezegenimizin geleceğini korumak için saygılı uygulamaları teşvik eden markaları ve ürünleri destekleyerek kozmetiklerin küresel çevresel ayak izini azaltmaya katkıda bulunabilirler.

     

    Güzel ve sağlıklı kalmak istiyorsanız, cildinize bakmak oldukça önemlidir. Cildinizi iyi durumda tutmak için yapabileceğiniz birçok şey vardır ve bunlardan biri doğru kişisel bakım ürünlerini kullanmaktır. 

     

    Kişisel bakım ürünleri söz konusu olduğunda, marka adı hayati bir rol oynar. Kaliteli bir üne sahip ve sektörde oldukça uzun süredir bulunan markalara bağlı kaldığınızdan mutlaka emin olmalısınız. Bu tarz markaların arkasındaki firmalar, genel olarak, seneler içinde oluşan mükemmel itibarı korumak maksadı ile yüksek kaliteli ürünler sağlamak zorundadır. Edinmiş olduğunuz ürünün sahte olmadığını onaylamanız da son derece önemlidir. Farklı ürünler, sahte ürünleri ayırt etmek için farklı yöntemlere sahip olduğundan, bu konuda biraz araştırma yapmanız gerekebilir.

     

    Peki, kişisel bakım ürünlerinde en çok kullanılan markalar hangileri? İşte o özel markalar…

    kişisel bakım ürünleri, geri dönüştürülebilir kişisel bakım ürünleri, doğaya dost kişisel bakım ürünleri
  • Şubat 03, 2022 Moda

    SEVDİKLERİMİZ İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜNDE NE HEDİYE ALMALIYIZ?

     

    Sevdiklerimizi her zaman mutlu edebiliriz. 14 Şubat Sevgililer Günü dünya çapında özel bir anlam ifade ediyor. Küçük ama anlamlı hediyelerle sevdiğimiz insanı mutlu edebilir ve bu özel günü daha da anlamlı hale getirebiliriz. Seven bir insan için maddi boyutlu hediyelerin anlamsız kaldığını söylememize gerek yok. Sevdiğimiz insanı mutlu etmek için onları hatırlamamız ve özel hissettirmemiz en büyük hediye olacaktır.

    sevgililer günü hediye önerileri, sevgililer gününde ne alınır, sevgililer günü hediyeleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR