Pandemi Sonrası Kış Modası

Pandemi Sonrası Kış Modası

Pandemi Sonrası Kış Modası

 

2019 senesinin son ayları itibarıyla azar azar tüm dünyayı sarmış olan pandemi hali birçok şeyin baştan sona değişmesine zemin hazırlamıştır. Bu değişimlerden biri de moda dünyasında meydana gelmiştir. Pandemi sonrası kış modasına dair bu zamana kadar hiç duymadığınız bilgileri bu yazıda sizler için derledik. İşte şık detaylar...

 

Giysilerle Uyumlu Maskelerin Modası Hiç Geçmedi

 

Giysilerinizle tamamen uyumlu halde olan maskeler uzunca bir süredir birçok şirket tarafından üretiliyor biliyorsunuz. Hiç şüphesiz ki pandemi sonrası kış modasının en sevilen yönlerinden bir tanesi de bu oldu. Muhteşem maske türleri ve desenleri!

 

Birçok ünlü sima da bu modayı fazlası ile yakın bir açıdan takip etti ve giydiği her şeyle beraber maskesini tepeden tırnağa uyumlu hale getirdi. Siz de dilediğiniz zaman bu modayı ilk baştan deneyebilir, trendlerin daimi bir şekilde sizin peşinizden gelmesini sağlayabilirsiniz!

 

 

Eşofman Takımlarının Satışları Arttı

 

Birçok kişi pandemi sürecini ev ortamında geçirdiği için kış modasına direkt olarak eşofman takımları hakim olmaya başladı. Öyle ki birçok marka dışarıda da giyilebilecek bir görünüme sahip olan eşofman takımları üretir hale geldi.

 

 

Bunun yanı sıra ev gibi alanlarda giyilebilecek olan pijama takımlarının satışları da son derece artışa geçti. Hepsinin sebebi aslında belli; pandemi... Pandemi nedeniyle insanlar kendilerini biraz iyi hissedebilmek adına alışverişe daha çok odaklandı. Birçok uzman bunun normal olduğunu belirtti.

 

Daha da Kalın Giyinmek Moda Oldu

 

Normalde kalın giyinen herkes daha da kalın giyinmeye başladı. Çünkü en ufak bir enfeksiyon kapmak kişiyi koronavirüse karşı savunmasız hale getirecekti. Bu nedenle de herkes upuzun, adeta yorgana benzer kabanlar giymeye başladı.

 

 

Böylece yeni bir trend herkesin gardırobuna tüm detayları ile sıkı şekilde hakim olmayı başardı diyebiliriz. Nasıl olduğu ise tamamen kullanıcıların görüşlerine kalıyor tabii ki. Fakat birçok kişinin bu değişimi sevdiği görülebiliyor.

 

Pandemi Temalı Sweatshirtler Gündemde Yerini Aldı

 

Pandemi teması içeren kalın kalın sweatshirtler sayesinde birçok kişi bunu da modaya çevirmeyi başarmış oldu. Öyle ki hem kazaklarda hem de pantolonlarda bile pandemiyle alakalı temalar incelemiş olduk.

 

Bu aslında dünya açısından önemli olan her bir şeyin giyim dünyasına da yansıtılabileceğini her birimize gösteren kusursuz düzeyde bir hareket oldu diyebiliriz. Şu anın modasında bile hala bu etkileri ne şekilde görmek kesinlikle mümkün oluyor.

 

 

Eldiven Çeşitliliği Arttı

 

Eldiven çeşitliliği pandemi süreci ile artmış oldu. Çünkü birçok kişi, özellikle toplu taşıma gibi yerlerde her yere dokunmak durumunda kaldığı için eldiven kullanmayı bir gelenek haline getirdi. Böylece mikroplardan uzak durmak daha da kolay bir hal almış olacaktı.

 

Birbirinden farklı renklerde birçok eldiven, bilinen iyi markalar tarafından aktif olarak üretildi ve bol bol da satıldı. Herkes bu modayı bir hayli sevdi! Üstelik bir yandan el üşümesi sorunu da engellenmiş oldu. Her açıdan faydalı oldu denilebilir.

 

 

Kupalar da Pandemiden Etkilendi

 

Kış mevsiminin en güzel yanı da kahve, çay ve sahlep gibi içecekler tüketmektir. Pandemi sürecinde bardaklara ve kupalara da pandemi ruhu katıldı. Çeşitli desenler ile koronavirüse göndermeler bile yapıldı. Bu göndermelerin her birinin mizahi bir yönü vardı.

 

Ortaya esprili ve sempatik tarzda kupalar çıkmış oldu. Tasarımcıları bu konuda kesinlikle tebrik ediyoruz. Bu süreçte en azından insanların yüzünü güldürmüş oldular. Harika değil mi? Günümüzde hala bu tarz bardak ve kupalar satılmaya devam ediyor.

 

 

Etiketler: kış modası, kış moda trendleri, pandemiden sonra kış modası
Şubat 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR