Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

 

Hemen hemen her yerde sıklıkla karşımıza çıkan ürünlerden bir tanesi de sweatshirtlerdir. Pek çok alanda farklı tarzlara uyarlayarak kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Ancak en çok spor kombinlerde karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. İster arkadaşlarınızla kahve içmeye ister bir spor salonuna giderken ya da yürüyüş yaparken çeşitli pek çok alanda oldukça rahat bir şekilde kombinleyebilmeniz mümkün. Burada asıl önemli olan nokta, sweatshirt giydiğiniz esnada diğer parçaların hangi tarza ait olduğunu bilmektir. Bu duruma dikkat edilmediği takdirde kombininizin kötü olma olasılığı yüksektir.

 

Hiç uğraş vermeden spor ve şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu noktanın önemli olduğunu unutmamalısınız. Örneğin; eğer oldukça klasik bir ayakkabı ve pantolon üzerine sweatshirt giyerseniz ya da diğer parçalar ile uyumsuz bir renkte sweatshirt seçerseniz kombininiz muhtemelen uyumsuzluktan dolayı kötü görünecektir. Bunun yanı sıra sweatshirtleri daha klasik bir tarza da uyarlayabilmeniz mümkün. Tekrar söylemek gerekirse bu durumda da asıl önemli olan nokta diğer parçaların seçimi ve renkleri olacaktır.

 

 

Sweatshirt Kombinlerinde Renk Uyumu

 

Renkler, kombin esnasında en önemli olan noktalardan bir tanesidir. Kombindeki tüm parçalar her ne kadar birbirinden güzel olsa da eğer renkler uyumsuz ise o kombinin iyi olma olasılığı oldukça az olacaktır. Sweatshirtler her ne kadar spor bir tarz olarak bilinip ve de genellikle spor kombinlere uyarlansa da renkler yardımı ile kombinleri daha klasik bir görünüme kavuşturabilmeniz mümkün. Klasik tarz denildiğinde akla ilk gelen renkler kesinlikle siyah ve kahve tonları olmaktadır.

 

Siyah bir kumaş pantolon üzerine beyaz gömlek ve onun da üzerine siyah oversize bir sweatshirt giyerek kombininizi daha da klasikleştirebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek tabanlı bir bot ya da spor ayakkabı ve yine oversize bir trençkot ile daha rahat ve bir o kadar da şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu tarzı yine aynı parçalar ile ancak kahve tonlarındaki renkler ile de uyarlayabilmeniz mümkün.

 

 

Sweatshirt ve Pantolonlar

 

Sweatshirt seçerken tercih edilecek pantolonların tarzları her ne ise kombin havası da o şekilde değişmiş olacaktır. Pantolonlar, her kombinin hemen hemen olmazsa olmaz en gözde parçalarından bir tanesidir. Kombininizi klasikleştirmek ya da daha spor bir görünüme kavuşturabilmek için farklı tarz ve desenlerde olan pantolonlardan faydalanabilirsiniz. Günümüz moda trendlerine bakıldığında canlı renklerin daha ön planda olduğunu söyleyebiliriz.

 

Ayrıca çeşitli markaların çıkartmış oldukları koleksiyonlarında rengarenk ürünlerin oluşu, gelecek zamanlarda da bu canlı renk trendinin devam edeceğinin habercisi. Sizlerde hem modaya ayak uydurmak hem de oldukça şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu renklerden ve çeşitli farklı tarzlardaki pantolonlardan faydalanabilirsiniz. Örneğin; spor bir kombin yapmak istiyorsanız jogger bir pantolon üzerine dilediğiniz renkteki sweatshirtleri giyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, trendlerde çok fazla karşımıza çıkan deri pantolonlar da diğer en gözde parçalardan. Seçeceğiniz sweatshirtler altına giyeceğiniz deri pantolonlar ile kombininizi daha klasik bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

 

 

Baskılı Sweatshirtler

 

Sweatshirtler, pek çok farklı tarzda karşımıza çıkmakta. Özellikle de günümüz moda sektöründe sürekli değişen modeller ile beraber her geçen gün daha farklı tarzda sweatshirtlerin karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Son zamanlarda moda dünyasına bakıldığında baskılı sweatshirtlerin daha sık kullanıldığı görülmekte. İster sevdiğiniz bir ünlüyü ister duymak istediğiniz bir sözü ya da sadece görüntüsünün hoşunuza gittiği bir resmi baskılı sweatshirtler yardımı ile üzerinizde taşıyabilirsiniz. Spor kombinlerin olmazsa olmazı sweatshirtleri baskılı bir şekilde seçtiğiniz takdirde, kombininiz her ne kadar tek bir renkten oluşacak olsa da, daha canlı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: sweatshirt, sweatshirt kombin önerileri, trend sweatshirt kombinleri
Mart 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR