Her Kadının Dolabında Olması Gereken Fitilli Elbiseler

Her Kadının Dolabında Olması Gereken Fitilli Elbiseler

Her Kadının Dolabında Olması Gereken Fitilli Elbiseler

 

Bu yılın kış modası trendleri hakkında söyleyebileceğimiz bir şey varsa, o da onların ruh halini yükseltmek için yaratılmış olmalarıdır. Fitilli elbiseler de bu sezonun en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor.

 

Moda tasarımcıları, dünyamızın karşı karşıya olduğu değişikliklere hızlı tepki verdi. Bu yüzden elbise tasarımları bir doğaçlama hissi uyandırıyor. Bu proaktif enerji, son podyumları süsleyen parlak ve cesur fikirleri gördükçe devam ediyor. Ve kışlık gardıroplarımız iyimserden daha az bir şey olmayacak şekilde hazırlanmış görünüyor. Bu renk sıçramaları, göz alıcı baskılar, vintage esintili geri dönüşler ve daha fazlası için Fasardi elbise koleksiyonu sizleri bekliyor. Sayfamızdaki elbiseler arasından keşfedilecek çok sayıda seçenekle, endişelenmeniz gereken tek şey hangi trendle başlayacağınızdır. İşte en popüler fitilli elbise seçenekleri!

 

Fitilli Uzun Kollu Kalem Midi Elbise

 

Cesur renkler ve şekiller, kış gardırobunuza anında neşe katacak çarpıcı baskılar yaratır. Soğuk ayların olmazsa olmazı siyah paltolarla, kıyafetinize ekstra şıklık katmak isterseniz, fitilli uzun kollu kalem midi elbise tam size göre! Sade ve zarif duruşu olan bu elbise, hem özel hem de günlük giyimde kullanabileceğiniz bir model. Rahatına düşkün olanlar için ideal bir seçim olarak dikkat çeken fitilli midi elbise, son derece konforlu bir kullanım deneyimini garantiler.

 

 

Fitilli Prenses Yaka Uzun Kollu Midi Elbise

 

Hem eteğe hem de kollara stratejik zarif bir duruş katan prenses yaka uzun kollu elbise, aynı zamanda omuz dekoltesiyle de ilgi çekiyor. Diz boyu çizmeler, deri eldiven ve kaban gibi diğer unsurlarla da harika bir kombin elde etmeniz söz konusudur. Bu özel fitilli elbiseyi dilerseniz günlük yaşamda, işe veya okula giderken de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda davetlerde ve özel günlerde de bu fitilli elbiseyi giyebilir, şıklığınızı en iyi biçimde yansıtabilirsiniz.

 

 

Askılı Fitilli Midi Elbise

 

Özel günlerde kullanmak için sade ve muazzam güzellikte bir elbise arayışındaysanız; sayfamızda yer alan askılı fitilli midi elbise tam size göre. Bu yıl yeniden anlam kazanan fitilli modasına siz de bu harika elbise modeliyle ayak uydurabilirsiniz. Askılı fitilli midi elbiseyi dilediğiniz şekilde kombin yapmanız mümkün. Özellikle çanta ve ayakkabı seçiminde parlak tonları değerlendirebilirsiniz. Elbiseyi günlük etkinlikler için kullanacaksanız da deri çizme ve deri ceketleri deneyebilirsiniz.

 

 

Sırt Detaylı Fitilli Midi Elbise

 

Nar rengi gibi renkler bu sene son derece revaçta. Nar renginin en güzel tonunu yapısında barındıran sırt detaylı fitilli midi elbise, davetlerde, düğün ve çeşitli organizasyonlarda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir parça. Katıldığınız etkinlikte göz alıcı bir güzellik sergilemek istiyorsanız, sırt detaylı elbiseyi tercih edebilirsiniz. Midi boyda olmasından ötürü bu elbiseyi herhangi bir ayakkabı modeliyle de eşleştirebilir, kombininizi ideal şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

 

Basic Uzun Kollu Fitilli Midi Elbise

 

Hem sonbaharda hem de kış mevsiminde rahatlıkla giyebileceğiniz bir elbise istiyorsanız; basic uzun kollu elbise doğru bir seçim olacaktır. Yumuşak kumaşı, vücudunuzu tamamen saran kesimi ile bu parça, tam da aradığınız şey olabilir. Basic uzun kollu elbise ile serin havalarda üşümezsiniz. Kaliteli kumaştan üretilen elbise, uzun ömürlü bir kullanım deneyimi vadederken diğer yandan da teniniz için herhangi bir risk teşkil etmez.

 

 

Büzgülü Dekolte Fitilli Elbise

 

Şık ve etkileyici bir duruş sergilemenize izin veren bir diğer elbise modelimiz de büzgülü dekolte fitilli elbise oluyor. Bu elbiseyi de dilediğiniz şekilde kombinleyerek, tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Elbisenin kumaşı oldukça hafif ve kalitelidir.,

 

 

Etiketler: fitilli elbiseler, fitilli elbise trendleri, dolabınızda olması gereken fitilli elbiseler
Şubat 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR