2022 Makyaj Trendleri

2022 Makyaj Trendleri

2022 Makyaj Trendleri

 

Makyaj, her kadının severek gerçekleştirdiği bir eylemdir. Kendini olduğundan daha hoş şekilde görmek isteyen herkes kusursuz bir makyaj yapmak için girişimde bulunur. Peki yepyeni bir seneyle beraber makyaj trendlerinin de tamamen değiştiğini söylesek ne düşünürdünüz? İşte birbirinden ilgi çekici 2022 makyaj trendleri ve çok daha fazlası...

 

Renkli Eyeliner Modası Yeniden Geliyor

 

Renkli eyelinerlar geçtiğimiz makyaj sezonlarına da damgasını bir hayli derinden vurmuştu. 2022 senesinde de bu durum değişmedi, birbirinden sempatik renklerde üretilen rengarenk eyelinerlar raflarda yerlerini almaya başladı bile. Bu kendine özgü makyaj gereçleri tüm zamanların en iyi makyaj trendlerinden biri olmayı uzun süre daha sürdürecek gibi görünüyor, ne dersiniz?

 

 

Doğal Görünümü Simgeleyen Allıklar Gündemde

 

Artık o ağır makyaj görünümü ünlüler tarafından bile kullanılmıyor, muhakkak fark etmişsinizdir bu durumu diye düşünüyoruz. Soft renklerdeki allıklar bu senenin en tatlı trendlerinden bir tanesini oluşturuyor. Herkes kendi ten rengine uygun formlarda yer alan bir likit allık ile son derece fresh bir görünüm elde edebilir. Fondötenler bu sene çok revaçta olmayacak gibi, allıklar ise hep gündemde. Doğal görünüm kendini bir kez daha öne geçirmeyi başarıyor diyebiliriz.

 

 

Uzun ve Hacimli Kirpikler Geri Döndü

 

Hem uzun hem de hacimli kirpikler Yeşilçam’dan tekrar günümüze uyarlanıyor. Bu kendine özgü duruşa sahip olan kirpikler 2022 senesinin vazgeçilmez unsurlarından biri olacak gibi görünüyor daha şimdiden. Bu tarz kirpiklere sahip olmak için birtakım doğal yağlar kullanabilirsiniz. Böylece siz de olduğundan daha güzel kirpiklerle 2022 senesi modasına uymuş olacaksınız.

 

 

Pastel Renk Mat Rujlarla 2022 Çok Daha Renkli Geçecek

 

Pastel renkteki mat rujlarla her an partiye hazır haldesiniz! Bu rujlar 2022 senesinin en ilgi çekici makyaj trendlerinden biri haline geldi. Birçok marka sayısız renk skalasıyla oluşturduğu pastel renk rujlarıyla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bahsi geçen bu rujlar, daha şimdiden koyu renk ve nude tarzdaki rujların yerini aldı gibi görünüyor. Eğer tarzınıza uyuyorsa siz de bu rujlardan muhakkak denemelisiniz.

 

 

Bronzlaştırıcı Ürünler Yine Kendini Belli Ediyor

 

Bronzlaştırıcı makyaj ürünleri yine gündemde yerini aldı diyebiliriz. Bronzlaştırıcı bir allık ya da aydınlatıcı ile siz de kış mevsiminde kavruk bir tene sahip olmanın mutluluğunu istediğiniz zaman yaşayabilirsiniz. Tabii bu konuda kendi ten renginize en çok uyan tonu bulmak için bir uzmandan yardım alırsanız çok daha iyi olur. Böylece size en uygun olan tonu seçerek kusursuz bir makyaj görünümü elde edebilir, kendinizi harika hissedebilirsiniz.

 

 

Ojelerde Parlak Tonlar Bu Senenin En İyi Trendlerinden Biri Oluyor

 

Uzun süredir mat ojeler moda dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olmuştu. Fakat günümüzde artık daha parlak ojeler kendini göstermeye başladı. Özellikle bu tarz ojelerin üzerine uygulanan desenler dikkat çekiyor. Nail art şeklinde yapılan bu uygulamaların büyük bir kısmı herkes tarafından beğenilerek yaptırılıyor. Hatta dilerseniz bu uygulamaları ev ortamınızda bile gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli malzemeleri satın alarak internetten eğitici videolar izleyip uygulama yapabilirsiniz.

 

 

Soft Renklerdeki Farlar Raflarda Yerini Aldı

 

Açık şeftali, toz pembe ve bebe mavisi gibi birçok renkteki far türleri raflarda şimdiden yerini aldı. Birçok kişi bu farlarla fresh bir görünüm oluşturmayı çok sevdi. Özellikle ilkbahar ve yaz mevsimlerindeki makyaj görünümleri açısından bu farlar son derece üst düzey biçimde işlev görecek gibi görünüyor. İddiasız ama iddialı bir makyaj oluşturmak için bu farlar kesinlikle ideal oluyor.

 

 

Etiketler: 2022 makyaj trendleri, makyaj trendleri, makyaj
Şubat 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR