2022'ye Damga Vuracak Çizme Modelleri

2022'ye Damga Vuracak Çizme Modelleri

2022'ye Damga Vuracak Çizme Modelleri

Sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih edilen çizme modelleri, her sezonda olduğu gibi bu sezon da farklı modellerle göz dolduruyor. Soğuk günler kadar yağışlı havalarda da gününüzü kurtaracak bot ve çizme modellerini Fasardi.com.tr ‘deki tarz kıyafetlerle tamamlayarak stilinizi yansıtabilirsiniz. Fermuarlı veya bağcıklı seçenekleri bulunan kadın çizmeleri, estetik görüntüsü ve sağladığı konfor ile kadınların gönlünü kazanıyor.

Renkli çizmelerin yanı sıra, siyah ve deri çizmeler tasarımı ve kalitesinden dolayı uzun yıllar modası geçmeden kullanılabiliyor. Soğuk, yağmurlu ve karlı havaların kurtarıcı kadın çizme modelleri renk renk, çeşit çeşit seçenekleri ile her yaştaki insana hitap ediyor.

Kadın Uzun Yağmur Çizmesi

Yağmurlu ve karlı havalarda bile tarzınızı ortaya koymanıza yardımcı olacak Kadın Uzun Yağmur Çizmesi, harika bir tasarıma sahiptir. Siyah renge sahip olup da parlak ve mat detaylarının olduğu bu çizme, yağışlı günlerde kurtarıcınız haline gelecek. Kaymaz ve yüksek taban ve su geçirmez özelliği ile en zorlu şartlarda dahi konforlu bir kullanım sunar.

Kadın Kovboy Çizme

Kovboy çizmeler, her senenin vazgeçilmez modelleri arasında yer alıyor! Sivri burunlu, püskül detaylara sahip Kadın Kovboy Çizme, tarzınıza bohem bir hava katıyor ve spor şıklığınızı ortaya çıkarıyor. Kovboy çizme dendiğinde aklınıza kahverengi ve tonları gelebilir; ancak 2022 yılında en çok tercih edilen ve sezon rengi olan parlak siyahtır! Kovboy çizme tasarımına modern ve şık bir hava katan siyah renk, bu çizmeyi çeşitli kıyafetlerle kombin yapabilmenize olanak sağlıyor. İster tayt isterse skinny pantolon isterseniz de elbise veya eteklerle kombin yapabilirsiniz.

Kadın Zincirli ve Topuklu Çizme

Şık elbise veya eteklerinizi tamamlayacak Kadın Zincirli ve Topuklu Çizme, özel günlerinizde vazgeçilmeziniz haline gelecek. Siyah, kahverengi ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan ürün, rahat ve konforlu bir kullanım sunmaktadır. 5-6 cm topuk boyu, kaymaz tabanı ve su geçirmez özelliği güvenli kullanım sunuyor. Kış mevsiminde de topuklu çizmelerden vazgeçmeyen kadınlar, bu tarz çizme modeli oldukça idealdir.

Kadın Bağcıklı Uzun Çizme

Kış aylarında bile farkınızı ortaya koyabileceğiniz bir çizme mi arıyorsunuz? Kadın bağcıklı uzun çizme, ister elbiselerle ister pantolonlarla isterseniz de taytlarla kombin yapabileceğiniz tasarıma sahiptir. Bu çizme yüksek tabana, su geçirmez dikişlere ve kaymaz tabana sahip olduğundan güvenli bir kullanım sağlayacaktır. Siyah, kahverengi ve lacivert renklerine sahip olan ürün, özellikle kış mevsiminde çizmeden vazgeçemeyenlere kolaylık sağlıyor.

Kadın Dizüstü Streç Çizme

Elbise, etek veya jean ile kullanabileceğiniz kadın dizüstü streç çizme, klasik bir tasarıma sahiptir. Hem zevkiyle göz kamaştırmak hem de konforlu olmak istiyorsanız bu çizmeyi tercih edebilirsiniz. Siyah ve kahverengi gibi renk seçeneklerine sahip ürün adeta kurtarıcı çizmeniz haline gelecek. Soğuk kış aylarında hem sıcacık tutacak hem de tarzınızı yansıtacak. Bu çizmenin konforundan ödün vermek istemeyenler için topuksuz veya kısa topuklu seçenekleri de vardır.

Kadın Büzgülü ve Topuklu Çizme

Modayı yakından takip edenlerin seveceği özgün bir model olan kadın büzgülü ve topuklu çizme, tarzınıza tarz katacak! Soğuk ve yağışlı günlerde çekiciliğini sürdürmek, alışılmışın dışında tarza sahip olmak ve dikkat çekmek için bu çizmeyi tercih edebilirsiniz.

Etiketler: çizme modelleri, 2022 çizme modelleri, en trend çizme modelleri
Aralık 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR