2022 Moda Giyim Trendleri

2022 Moda Giyim Trendleri

2022 Moda Giyim Trendleri

2021'in sonu bize düşündüğümüzden daha hızlı yaklaşıyor. Yakında dört gözle bekleyeceğimiz birçok yeni trendle yeni bir yıla harika bir başlangıç yapacağız. Peki, 2022 moda giyim trendleri neler? Bu yeni yılda bizleri hangi trendler bekliyor? İşte bu yılın modası olacak popüler giyim seçenekleri!

Sarı Tonları

Kadife çiçeği, limon, muz sarısı gibi pek çok sarı tonu 2022’de vazgeçilmez olacak. Bu trendin en iyi yanı, stiliniz ne olursa olsun onu stilinize uyacak şekilde özelleştirebilmenizdir. Ten renginize en uygun olan sarıyı bulduğunuzdan emin olursanız; daha iyi bir imaj sergileyebilirsiniz.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekose Etek Takımları

90’lı yıllarda olduğu gibi ekose etek takımlar bu sene de moda oluyor. Bu takımın modern versiyonunda, dolgulu omuzlar ve çoğunlukla vücuda oturan bir bluz veya body üzerine açık şekilde giyilen kısa ceketler dikkat çekiyor. Kruvaze düğmeler ve şık mini etekler 2022 moda giyim trendleri arasında yerini alıyor.

  

Parlak ve Işıltılı Giysiler

2022 moda giyim trendleri listesinde bir diğeri de parlak kıyafetler oluyor. Akşam etkinliklerinden ziyade gün içinde de parlak kıyafetler tercih etmek bu yıl normal karşılanıyor ve hatta trendin bir parçası olarak öne çıkıyor. Bu trend esasen yaz boyunca vardı ve etkisini 2022 ile birlikte daha da fazla hissettiriyor. Bu trende uyum sağlamak için çok sayıda seçeneğiniz var. En basitinden, üst giyim ürünlerini parlak parçalardan seçebilir ve herhangi bir mat kıyafet ile eşleştirebilirsiniz. Bu sayede ışıltılı ve göz alıcı bir görüntü oluştururken aynı zamanda modaya ayak uydurmaya devam edebilirsiniz.

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korse Etkisi Sağlayan Üst Parçalar

Bu trend, gerçek korseden tamamen farklı. Göğüs boyunca ve gövdeden aşağı dikişlerle yapılandırılmış, bel bölgesini net şekilde tanımlayan üst parçalar 2022’nin en iddialı giyim ürünlerinden olacak. İç çamaşırlardan ilham alan bu üst giyim tasarımı, mini etek ya da düşük belli pantolon ile daha çekici bir görüntü elde etmenize yardımcı oluyor.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekolteli Elbiseler

Çoğu kadının vazgeçilmezi olan dekolteli elbiseler, 2022 moda giyim trendleri arasında da yer alıyor. Geçtiğimiz sezonda bel kısmı dekolteli tasarımlar çok sevildi. Bu trendin hala devam ettiğini ve buna ek olarak sırt ve omuz detaylı elbise modellerinin de popüler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Geçen yılın stilleri hala moda olacak, ancak çok daha fazla asimetrik kesim ve karmaşık katmanlama ya da dokuma detayları ilgi çekecek.

Özgün ve hoş tasarımlı elbise modelleri için TIKLAYINIZ!

Cesur Renk Kombinasyonları

2022 moda giyim trendleri rengarenk kombinleri de içeriyor. Orman yeşili, fosforlu turuncu, şeker pembe, kiraz kırmızısı, parlak sarı ve menekşe moru gibi renkler tercih edilerek oluşturulan kombinleri bu yıl sıkça göreceğiz. Burada asıl önemli olan detay ise renkli kombinleri tercih ettiğinizde şık kalabilmek adına kıyafetlerin düz tasarımlı olması gerektiği. Aynı şekilde aksesuarları da basit tutmanız daha doğru olacaktır.

Mini Etekler

Daha kısa etek boyları, son birkaç yılın midi elbise çılgınlığının yerini alıyor. Sportif pileli etekler, deri etek, dökümlü etek gibi modeller arasından kısa ürünleri tercih ederek siz de bu trendin bir parçası olabilirsiniz.

2022’de giyiminizle daha ilgi çekici ve şık görünmenizi sağlayacak etek modelleri için TIKLAYINIZ!

Saçaklı Kıyafetler

2020'nin başlarında, saçaklı giysilerin yılın en büyük trendlerinden biri olması bekleniyordu. Fakat bu trend patlaması 2022’ye denk geldi. Bu modadan geri kalmamak adına montlarda, çizme ve çantalarda saçak detayı tercih edebilir ve ilgi çekici bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Etiketler: 2022 moda giyim trendleri, moda trendleri, 2022 yılı, güle güle 2021, elbise modelleri, mini elbise, midi elbise, maksi elbise, maxi elbise, trend elbiseler
Aralık 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR