Trend Kadın Eşofman Takımları

Trend Kadın Eşofman Takımları

Trend Kadın Eşofman Takımları

 

Kadın eşofman takımları çoğumuzun favorisidir. Esnek kumaşa sahip kadın eşofman takımları, geniş hareket aralığı ve sağladığı ısı kontrolüyle her alanda tercih edilebiliyor. Fasardi şık ve trend tasarımlarıyla kadın eşofmanlarını sizin beğeninize sunuluyor. Her zevke hitap eden tasarımlarımızı ister spor yaparken isterseniz gündelik yaşamda zaman geçirirken tercih edebileceğiniz gibi son trendlerin sokak modasına da uyarlayarak kullanabilirsiniz.

 

Eşofman takımları, şıklığı ve konforu bir arada sağladığı için moda dünyasında büyük ilgi görüyor. Sıradan eşofman takımlarından sıkılan kadınlar için batik desenli eşofman takımlarından, omuzları açık ve şeritli takımlara kadar birçok alternatif bulunmaktadır. Ürünler vücudun hava almasını sağlayan kaliteli ve esnek kumaşa sahip olduğundan terlemeye veya üşümeye engel olur. Böylece spor yaparken veya gündelik yaşamda tercih ederken özgürce hareket edebilmenizi sağlar. Eşofman takımlarıyla bile tüm dikkatleri üzerinize çekmek ve farklılık yaratmak için önerilerimize bakabilirsiniz.

 

Fancy Fasardi Style Kadın Eşofman Takımı

 

Kadın eşofman takımları listemiz başlıyor. İster spor yaparken ister günlük yaşamınızda tercih edebileceğiniz Fancy Fasardi Style Kadın Eşofman Takımı, konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Pamuklu ve şardonlu kumaşa sahip olan bu ürün, siyah, pudra, petrol ve kapuçino gibi geniş renk skalasına sahiptir. Geniş kesime sahip olan ürünü, spor ayakkabılarınızla kombin yaparak sportif ve rahat bir stile kavuşabilirsiniz.

 

 

Trendy Fasardi Taytlı Kadın İkili Takım

 

Konforu ve rahatlığı bir arada sunan Trendy Fasardi Taytlı Kadın İkili Takım, pamuk dokusuyla kusursuz bir rahatlık sunar. Evde, sporda ve günlük yaşamda sıklıkla tercih edebileceğiniz bu eşsiz takım, nefes alan esnek kumaştan üretilmiştir. Siyah, bej, haki ve pudra rengine sahip olan ürün beli lastikli tayttan oluşmaktadır. Zevkinize hitap eden rengi seçebilir, günlük hayatta da tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

 

Kanguru Cepli Fermuarlı Trendy Fasardi Kadın Eşofman Takımı

 

Kadın eşofman takımları arasında bir diğeri de kanguru cepli ürün. Hem günlük hayatta rahat zaman geçirebilmek hem de spor yaparken özgür hareket edebilmek için Kanguru Cepli Fermuarlı Trendy Fasardi Kadın Eşofman Takımı tercih edebilirsiniz. Düz renge sahip olan ürünün yaka kısmında fermuar ve pantolonunda ise cep detayları vardır. Siyah ve kapuçino renklerinden oluşmakta olup pamuk kumaştan üretilmiştir. Nefes alan dokusu sayesinde hayatınızın her alanında tercih etmenize olanak tanıyacaktır.   

 

 

Aksesuar Detaylı Rahat Kesim İkili Kadın Eşofman Takımı

 

Aksesuar detaylarıyla öne çıkan Aksesuar Detaylı Rahat Kesim İkili Kadın Eşofman Takımı, spor ve modern olmanın özgün bir yansıması olmayı başarır. Sokak modasının harika parçalarından biri olmayı başaran bu eşofman takımı, farklı tarzlara hitap etmektedir. Siyah, bej, kırmızı ve kahve renk seçeneklerine sahip olan ürüne göz gezdirebilir, bu eşsiz parçaya Fasardi farkıyla sahip olabilirsiniz.

 

 

Üç Renkli Kapüşonlu Kadın Eşofman Takımı

 

Kadın eşofman takımları renkli tasarımları sevenler için de alternatif sunuyor. Tüm zevklere ve tarzlara hitap etmeyi başaran Üç Renkli Kapüşonlu Kadın Eşofman Takımı, gün boyu konfor sağlayacaktır. Naylon içermeyen doğal dokuma ve dikişlerden oluşan ürün, günlük yaşamda aktif bir şekilde hareket etmenizi sağlayacaktır. Üç renge sahip olan ürün, enerjinizi yükselterek spor salonunda, yürüyüşte veya hayatın herhangi bir alanında motivasyonunuzun artmasını sağlayacaktır. Bej, pudra ve hardal renklerine sahip olan eşofman takımından zevkinize hitap edeni sipariş verebilirsiniz.

 

 

Batik Desenli Kadın Eşofman Takımı

 

Canlı renkleri ve rahat kesimiyle dikkat çeken Batik Desenli Kadın Eşofman Takımı, rahatlığıyla üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz bir parçadır. Rengarenk desenlere sahip olan bu eşofman takımı, gün içerisinde enerjinizi yükselterek motivasyonunuzu artıracaktır. İstediğiniz kadar aktif hareket edin, ürünün esnek ve rahat kumaşı sizi rahatsız etmeyecektir. Krem, pembe ve multi renk seçeneklerine sahip olan üründen zevkinize hitap edeni Fasardi güvencesiyle sipariş verebilirsiniz.

 

 

Etiketler: eşofman, eşofman takımları, trend eşofman takımları, 2022 eşofman takımları
Aralık 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR