Yatırım Yapmaya Değer Ceket ve Mont Modelleri

Yatırım Yapmaya Değer Ceket ve Mont Modelleri

Yatırım Yapmaya Değer Ceket ve Mont Modelleri

 

Ceket ve mont modelleri bu yıl da göz dolduruyor. Şık ve kusursuz bir görünüm isteyen kadınlar, sıradan kıyafetlerin yanı sıra dış giyim için tasarlanan modellere bakarlar. Bu modeller arasında yer alan ceket ve montlar, her kadının günlük kombinini tamamlamak için yararlandığı kıyafetlerdir. Kombin tamamlayan ve birbirinden farklı tasarımlara sahip olan bu ürünler gerek günlük yaşamda gerek iş de gerek de toplantılarda tercih edilebilmektedir.

 

Fasardi.com.tr ‘de yer alan ceket ve montlar, her mevsimde tercih edebileceğiniz modellere kadar geniş bir yelpazede yer almaktadır. İnce, kalın, çizgili, desenli, taşlı ceket ve montlar sizlerin beğenisine sunuluyor. İster spor ister klasik tasarıma sahip olan ceket ve mont modellerimize bakabilir, Fasardi güvencesi ile sahip olabilirsiniz.

 

Zincir Detaylı Kadın Ceket Elbise

 

Özel günlerinizde ister elbise olarak isterseniz de jean ile kombin yapabileceğiniz bir ceket ile geldik! Zincir Detaylı Kadın Ceket Elbise, farklı bir tasarıma sahip olup v yakalı, cepli ve etek kısmı zincir süslemeli çok şık bir cekettir. Siyah, bej, lacivert, pudra, mavi, hardal ve krem gibi renk seçeneklerine sahip olan ürün geniş renk skalasına sahiptir. Ofis şıklığı yaratmak veya özel davetlerde göz kamaştırmak istiyorsanız; Fasardi güvencesi ile bu cekete sahip olabilirsiniz.

 

 

Kruvaze Ceket Elbise

 

Ceket ve mont modelleri söz konusu ise kruvaze tasarımlar bir adım öne çıkıyor. Ofiste veya özel günlerinizde farklı bir stile sahip olmak istiyorsanız; Kruvaze Ceket Elbise tam size göre! İster elbise olarak isterseniz de ceket olarak tercih edebileceğiniz ceket kurtarıcı parçanız olacak. Siyah, bej ve kırmızı gibi renk seçeneklerine sahiptir. Topuklu ayakkabı veya botlarınızla kolaylıkla kombin yapabileceğiniz bu ürüne sahip olabilir, Fasardi sayesinde farklı bir stil oluşturabilirsiniz.

 

 

Kapüşonlu Kadın Sweatshirt

 

Bahar aylarında tercih edebileceğiniz Kapüşonlu Kadın Sweatshirt, tarzınıza tarz katacaktır. Haki, siyah ve lacivert renk seçeneklerine sahip olan ürün, fermuar ve cep detaylarına sahiptir. Kapüşonlu kadın sweatshirt hem kot jeanlarla hem de eşofmanlarla kombin yapabileceğiniz tasarıma sahiptir. Gündelik ve sade bir ceket arayanlar için pamuklu kumaştan üretilen bu ürün vazgeçilmez parça haline gelecektir.

 

 

İnci İşlemeli Kadın Ceket

 

Ceket ve mont modelleri inci işlemeli modelle devam ediyor. Hem rahatlığı hem de sıklığı bir arada sunan İnci İşlemeli Kadın Ceket, vazgeçilmez parçanız olacak! Aktif yaşam tarzınıza uyum sağlayacak bu ceketi, özel anlarınızda ve iş yaşamınızda tercih edebilirsiniz. Gri, siyah, kırmızı ve lacivert renk seçeneklerine sahip olan bu ceket hem iyi görünmenizi sağlar hem de sıcak tutar. Giydiğiniz zaman yumuşak bir his veren bu ürünü üzerinizden çıkarmak istemeyeceğinizden eminiz!

 

 

Leopar Desenli Fermuarlı Kadın Ceket

 

Kullanışlı, modern ve şık bir parça olan Leopar Desenli Fermuarlı Kadın Ceket, günlük hayatınızın kurtarıcı parçası olmaya geliyor! Tayt, eşofman veya pantolonla kombin yapabilir, modern ve spor tarzınızı bir arada gösterebilirsiniz. Sarı ve siyah renk seçeneklerine sahip olan bu ceket ile stil sahibi olabilir; günlük yaşamda, sporda veya okul hayatında tercih edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak ve farklı tarza sahip olmanızı sağlayacak bu cekete Fasardi güvencesi ile sahip olabilirsiniz. 

 

 

Dikey Simli Çizgili Kadın Ceket

 

Ceket ve mont modelleri arasında bir diğeri de simli ürün. Hem resmi hem de gündelik yaşamda tercih edebileceğiniz Dikey Simli Çizgili Kadın Ceket, rahat ve hafif özelliğe sahiptir. Zıt renklerin uyumu, yanlarındaki cep detayları ve düğmeleri cekete farklı bir hava katmaktadır. Sizler de gömlek, tişört veya elbise gibi kıyafetlerin üzerine bu ceketi tercih edebilir, farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Ofis, gündelik yaşam veya toplantılarda şık bir görünüme sahip olmak için bu ceketi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: ceket, mont, 2022 mont modelleri, trend ceket ve montlar
Aralık 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR