2022 Gelinlik Trendleri

2022 Gelinlik Trendleri

2022 Gelinlik Trendleri

 

2022 yılının en zarif gelini olmak ister misiniz? Özgün tasarımlar, göz kamaştırıcı detaylar ile büyüleyici bir görüntüye sahip olabilir, hayallerinizdeki gibi bir düğün geçirebilirsiniz. Bu yılın özenle ve eşsiz hazırlanmış tasarımları ile alışılmışın dışına çıkabilirsiniz. İşte, 2022 yılının her tarza hitap edecek gelinlik trendleri!

 

Kabarık ve Katlı Kollar

 

2022’inin gelinlik trendlerinin başında, kabarık ve katlı kol detaylarına sahip gelinlikler yer alıyor. Bu tarz tasarıma sahip gelinlik modelleri, tüm bakışları kollar da toplayacaktır. Bu kol detayları bazı gelinlik tasarımlarında takılıp, çıkarılabilir parçalar eşliğinde olacaktır. Böylece iki farklı tarzda gelinlik giymiş gibi hissedecek ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Kolları katlı ve kabarık modellere kısa duvak tercih edebilir ve böylesi eşsiz tasarımı gelinlik tacıyla bütünleştirebilirsiniz.

 

 

 

Kısa Duvak ve Çarpıcı Saç Aksesuarları

 

Gelinlik trendleri arasında bir diğeri de kısa duvak tasarımlar. Klasik düğün gelinliklerinin yanı sıra modern dokunuşları tercih ederseniz; uzun ve desenli duvaklara veda etmeniz gerekecektir. Daha kısa ve düz tasarıma sahip duvaklardan tercih edebilir veya hiç duvak takmayabilirsiniz. Saçlarınızı daha salaş şekilde kullanabilir, bir saç aksesuarı ile gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz. Saç aksesuarını, daha minimal seçebilir ve elbiseyle bütünleşecek bir tasarıma sahip olmasına özen gösterebilirsiniz.

 

 

Pelerin Detayı

 

Eşsiz ve özenle düşünülerek tasarlanmış gelinlik modellerinden bir tanesi de pelerin detaylı gelinlerdir. Modern ve romantik duruşuyla dikkat çeken bu modeller, vücudunuza oturuyor ve üst kısmı bol iniyor. Vücut figürlerinizi ortaya çıkaracak tasarıma sahip gelinlik tasarımları, düğün boyunca rahat ve konforlu hissetmenize yardımcı olacaktır. Göz kamaştıran ve cesur çizgilere sahip olan gelinliğinizle hayallerinizdeki düğünü gerçekleştireceksiniz.

 

 

Asimetrik Kesim Gelinlik

 

Asimetrik kesime sahip gelinlikler, önü kısa arkası uzun tasarıma sahiptir. Geçmişten günümüze çeşitli detaylar eklenerek tasarlanan bu model, göz kamaştırıyor ve alışılmışın dışına çıkmanıza yardımcı oluyor. Özellikle havalı, eşsiz parçalarla dikkat çeken ve farklı görünmek isteyen bir gelin olmak istiyorsanız; önü kısa arkası uzun, aynı zamanda kabarık gelinlik modelini tercih edebilirsiniz! Bu gelinlik modeline saçlarınızı toplu tercih edebilir, saç aksesuarı veya kısa duvak tercih edebilirsiniz.

 

 

3 Boyutlu Detaylar

 

Gelinlik trendleri söz konusu olduğunda üç boyutlu detaylardan da bahsetmemiz gerek. Masallardaki prensesler gibi hissetmek ve göz kamaştırıcı detaylar ile fark yaratmak, 3 boyutlu detaylara sahip gelinlikle çok kolay! Çiçek desenli ve 3 boyuta sahip versiyonlar, gelinliğin romantizm dozunu artıyor. Üç boyutlu motifler, gelinliğinizin tamamlayıcısı olacak ve estetik bir görünüm kazandıracak. Eğer üç boyutlu kumaşlara sahip gelinlik tercih edecekseniz; duvak ve gelin takılarınızı daha sade tercih etmelisiniz.

 

 

Uçuş Uçuş Tüller

 

Hareketli ve iddialı bir gelinlik arayışındaysanız eğer uçuş uçuş tüllere sahip gelinliklere yönelebilirsiniz. Bembeyaz ve düz gelinliklerin yanı sıra, daha kremsi ve soft tonlardaki gelinliklerin kol, yaka ve bel bölgelerinde bulunan bohem tüyler, 2022 gelinliklerinde çok fazla kullanılıyor. Özellikle bu tüyler, gelinliğin üzerinde renkli ve farklı tasarımda da yer alabilir. Bu tarzda bir gelinlik tercih edecekseniz; daha sade ve kısa duvak tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde, saç aksesuarı daha sade ve minimal bir parça olmalıdır.

 

 

V Yaka Gelinlikler

 

2022 gelinleri için harika tasarımlara sahip olan gelinlik modellerinden biri de V yaka detayına sahip gelinliklerdir. Her düğün konseptine uyum sağlayan bu yaka türü, şık ve eşsiz bir gelinlik modelidir. Bunun yanı sıra, boyunuzun uzun gözükmesini sağlar ve masal prensesi hissini yaşamanıza olanak sağlar. Gelinlik ister Fransız dantelinden isterseniz de lüks satenden yapılmış olsun, derin v yaka her gelinlik kumaşında oldukça büyüleyici ve iddialı duracaktır.

 

 

Etiketler: 2022 gelinlik, gelinlik trendleri, gelinlik
Aralık 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR