Rahatlığına Düşkün Olanlar İçin Sweatshirt Önerileri

Rahatlığına Düşkün Olanlar İçin Sweatshirt Önerileri

Rahatlığına Düşkün Olanlar İçin Sweatshirt Önerileri

 

Sweatshirt önerileri ile karşınızdayız! Kadın sweatshirtleri, konforlu ve etkileyici görünüm sunan kıyafetlerden biridir. Kumaşları, kesim tarzları ve tasarımlarıyla istediğiniz her kıyafetinize uyum sağlayabilir. Sweatshirtlar sunduğu rahatlığın yanı sıra, soğuk ve sıcak havalarda vücudunuzun nefes almasını sağlıyor ve terlemenizin önüne geçiyor. Tercihe göre cepli, fermuarlı, uzun, kısa veya ipli modellerin yanı sıra desenli sweatshirt modelleri sayfamızda mevcuttur. İlkbaharın ılık havasında kısa kollu veya uzun kollu olup ince yapıda olan sweatshirtlar tercih edilirken soğuk havalarda kalın olan türleri sıklıkla tercih edilmektedir. Kadın sweatshirt önerilerini sayfamızdan inceleyebilir, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza hitap edeni alabilirsiniz.

 

Batik Dijital Baskılı Kapüşonlu Kadın Sweatshirt

 

Canlı ve farklı renklerden oluşan Batik Dijital Baskılı Kapüşonlu Kadın Sweatshirt, esnek kumaşı ile rahat bir kullanım sunuyor. İsteğinize göre eşofman, pantolon, tayt ile kombin yapabileceğiniz ürün ile sportif bir tarz elde edebilirsiniz. Kırmızı, uzay, sarı ve amaranth renk seçeneklerine sahip olan ürünü ister günlük yaşantınızda isterseniz de sporda tercih edebilirsiniz.

 

 

Panda Desenli Kadın Sweatshirt

 

Sweatshirt önerileri devam ediyor. Sevimli panda desenlerine sahip olan bir sweatshirt önerisiyle daha karşınızdayız! Panda Desenli Kadın Sweatshirt, pamuklu kumaştan üretilmiş, ayarlanabilen dik yakaya sahip harika bir sweatshirttir. Sonbaharın serin günlerinde sizi sıcacık tutmakla kalmayacak muhteşem bir hava katacaktır. Tayt, jean veya eşofman ile kombin yapabileceğiniz ürün siyah, camel ve kapuçino gibi renk seçeneklerine sahiptir.

 

 

Kolları Saçaklı Oversize Kadın Sweatshirt

 

Kollarındaki püskül detayı ile dikkat çekecek ve tarzınıza tarz katacak bir ürünle geldik! Kolları Saçaklı Oversize Kadın Sweatshirt, yuvarlak yakaya ve oldukça tarz duran püsküllere sahiptir. Bu ürünle sportif ve şıklığı bir arada yakalayabilir, aynı zamanda diğer kıyafetlerinizle kolaylıkla kombin yapabilirsiniz. Siyah, kırmızı ve hâkî renk seçeneklerine sahip olan sweatshirt; tayt, eşofman ve pantolonlarla kolaylıkla kombin yapılabilir.

 

 

Taş İşlemeli Kanat Detaylı Kapüşonlu Kadın Sweatshirt

 

Sweatshirt önerileri arasında taş işlemeli model de var. Şık ve stil sahibi olmanıza yardımcı olacak olan Taş İşlemeli Kanat Detaylı Kapüşonlu Kadın Sweatshirt, göğüs üzerinde taş işlemeyle süslenen zarif bir üründür. Geniş kesime sahip olan ürün vazgeçilmez parçanız haline gelecek. İster etekle ister taytla isterseniz de jean ile kombin yapabileceğiniz ürünü üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.  Siyah, saks mavi, nar ve lacivert renk seçeneklerine sahip ürünü inceleyebilir, tarzınıza hitap eden rengi satın alabilirsiniz.

 

 

Baskılı Kapüşonlu Uzun Kadın Sweatshirt

 

Hem elbise hem tunik hem de sweatshirt olarak kullanabileceğiniz bir ürünle karşınızdayız! Baskılı Kapüşonlu Uzun Kadın Sweatshirt, dizdeki uzunluğuyla harika bir görünüme sahiptir. İster spor ayakkabılarınızla isterseniz de botlarınızla kombin yapabileceğiniz ürün sizi stil sahibi yapacaktır. Siyah, bej, kırmızı, gri ve haki gibi renk seçeneklerine sahip olan ürün kapüşonludur. Kumaşının sağlıklı ve yumuşak bir yapıda olması hayatınızın her anında tercih etmenize olanak tanıyor.

 

 

Dantel Detaylı Bisiklet Yaka Kadın Sweatshirt

 

Sweatshirt önerileri arasında bir diğeri de bisiklet yaka tasarım. Günlük hayatta tercih edebileceğiniz Dantel Detaylı Bisiklet Yaka Kadın Sweatshirt, kumaş kalitesiyle soğuk havalarda hem içinizi hem de vücudunuzu ısıtacak! Ön kısmındaki dantel detayları ve iki renk oluşu ürüne mükemmel bir hava katmış. Sweatshirtin siyah-beyaz, siyah-kırmızı ve lacivert beyaz renkleri mevcut. Bu ürünü giyerek rahatlığın keyfine varabilir ve sevdiklerinizi tarzınızla şaşırtabilirsiniz.

 

 

Kapüşonlu Fermuarlı Kadın Sweatshirt

 

İçinizi ısıtacak ve tarzınızı yansıtacak Kapüşonlu Fermuarlı Kadın Sweatshirt, çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. İki renkten oluşan ürün fermuarlı, cepli ve kapüşonludur. Siyah, bej, pudra, mavi, mint, beyaz ve lila renk seçeneklerine sahip olan üründen zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Sporda veya günlük yaşamda tercih edebileceğiniz bu ürün ile stil sahibi olabilirsiniz.

 

 

Etiketler: sweatshirt, 2022 sweatshirt, sweatshirt kombinleri, trend sweatshirt modelleri
Aralık 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR