En Popüler Midi Elbise Modelleri

En Popüler Midi Elbise Modelleri

En Popüler Midi Elbise Modelleri

 

Günlük yaşam veya özel günler fark etmeksizin her zaman farklı görünmek isteyenler midi elbiseleri tercih ederler. Günlük kullanım için özellikle spor kesim elbiseler, V yaka veya bisiklet yaka elbiseler tercih edilmektedir. Kısa, kapri ya da uzun kollu midi elbiseler, kış aylarında triko elbiseler, yaz aylarında ise ince kumaşa sahip elbiseler, kadınların vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır. Özellikle yaz aylarında renkli elbiseler ile enerjinize enerji katabilir, günlük yaşamınızda veya tatil de hayatınıza konfor katabilirsiniz. İşte popüler midi elbise modelleri!

 

Kalın Askılı Krep Midi Elbise

 

Özel günlerde iddiasını ortaya koymak isteyen kadınlara harika bir elbise ile geldik! Kalın Askılı Krep Midi Elbise, hem rahat hem de şık olmak isteyenler için harika bir seçenektir. Kalın askılı, dekolteli ve asimetrik kesime sahip olan elbise, dantel detaylarına sahiptir. Siyah ve krem renk seçeneklerine sahip olan bu elbiseyi ister topuklu ayakkabıyla isterseniz de şık sandaletler ile kombinleyebilirsiniz.

 

 

 

V Yaka Kruvaze Midi Elbise

 

Midi elbise modelleri devam ediyor. Hem sosyal yaşamda hem de iş hayatında tercih edebileceğiniz V Yaka Kruvaze Midi Elbise, rahat kesime sahiptir. Tamamen zevkinize göre spor ayakkabı veya topuklu ayakkabıyla kombin yapabilir, güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yeşil, siyah ve kapuçino renk seçeneklerine sahip olan elbise, hayatınızın her alanında kurtarıcı parçanız haline gelecek. Tek renge sahip olduğu için ister çantanızla isterseniz de takılarınızla renk katabilirsiniz.

 

 

Zincir Detaylı Asimetrik Midi Elbise

 

Yalnızca bir elbise ile tüm dikkatleri üzerinize çekmek ve gecenin yıldızı olmak ister misiniz? Yakasındaki zincir detayı, kesimi ve duruşu harika olan Zincir Detaylı Asimetrik Midi Elbise, asil görünmenizi sağlayacaktır. Elastik kumaşa sahip olan elbise ile hem vücut figürünüzü ortaya çıkarabilir hem de rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kolaylıkla kombin yapabilme imkanı sunan elbiseyi botlarınızla veya topuklu ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz.

 

 

Balıkçı Yaka Midi Kalem Elbise

 

Midi elbise modelleri arasında bir diğeri de balıkçı yaka kalem elbise diyebiliriz. Balıkçı Yaka Midi Kalem Elbise, her kadının dolabında mutlaka olması gereken bir elbisedir. Siyah, haki ve kapuçino renk seçeneklerine sahip olan elbise kurtarıcı parçanız haline gelecektir. Özel günlerinizde takı ve topuklu ayakkabı ile şık olabileceğiniz gibi; sosyal yaşamda spor ayakkabıyla giyebilirsiniz. Tek renge sahip olmasından dolayı kullanacağınız diğer parçaların da öne çıkmasını sağlar. Bunun yanı sıra, likralı kumaşa sahip elbise, terletmez, cildinizi tahriş etmez ve gün boyunca konfor sağlar.

 

 

Ekose Detaylı Salaş Midi Elbise

 

Hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda tercih edebileceğiniz Ekose Detaylı Salaş Midi Elbise ile zahmetsiz şekilde hazırlanabilirsiniz. Kollarında ve cep kısmında yer alan ekose detayı ve ön kısmının arka kısmına göre kısa oluşu elbiseye farklı bir hava katmıştır. Siyah, kırmızı, lacivert ve gri seçenekleri olan bu elbise sayesinde, farklı bir stile sahip olabilir, şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

 

 

Uzun Kollu Açık Omuzlu Bağcık Detaylı Midi Elbise

 

Midi elbise modelleri söz konusu olduğunda bu tasarımdan da söz etmeliyiz. Omuz ve dekolte detayları ile dikkatleri üzerinize çekmeye hazır mısınız? Cevabınız evetse sizi Uzun Kollu Açık Omuzlu Bağcık Detaylı Midi Elbise, ile tanıştırmak isteriz. Elbise hem şıklığı hem de konforu bir arada sunuyor, harika bir tarza sahip olmanızı sağlıyor. Gri, lacivert, füme ve haki renk seçeneklerine sahip olan ürün, konforlu bir kullanım sunuyor. Spor ayakkabıyla veya botlarla kombin yapabilir, hayatınızın her alanında tercih edebilirsiniz.

 

 

Önü Degaje Kruvaze Midi Elbise

 

Özel geceleriniz için tercih edebileceğiniz Önü Degaje Kruvaze Midi Elbise, iddiasını ortaya koymak isteyenler için tasarlanmıştır. Çeşitli takı, topuklu ayakkabı ve çanta ile her zevke uygun şekilde kombinlenebilir. Özel davetlerinizde saatlerce üzerinizde kalabilir, konforlu ve özgür kullanım sunar. Siyah, mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip elbiseden zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

 

 

Etiketler: midi elbise, trend elbiseler, moda elbiseler, günlük elbiseler, şık elbiseler, spor elbiseler
Aralık 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR