Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Trençkot Nasıl Kombinlenir?

 

Bahar aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan trençkot, her kadının dolabında olması gereken bir parçadır. İster spor isterseniz de klasik kombinleyebileceğiniz bu parça her anınızda tercih edebileceğiniz kurtarıcı bir parçanız haline gelir. Trençkot ile çabasız bir şıklık oluşturmanız ve giydiğiniz an kendinizi stil sahibi hissetmeniz oldukça kolaydır. Size zamansız kullanım ve zahmetsiz şıklık katacak bu parçayı nasıl kombinlemeniz gerektiği hakkında fikirler vereceğiz. İşte, trençkot ile yapabileceğiniz kombinler!

 

Trençkot ile Klasik Kombinler

 

Özel davetlerde, yemeklerde veya ofis şıklığınızda klasik kombinizi tamamlayacağınız tek parça trençkottur. Şık bir etek ve şifon bluz ikilisinin üzerine taktığınız takıları ancak omzunuza attığınız veya giydiğiniz bir trençkot ile tamamlayabilirsiniz! Takı, ince askılı çanta ve ince topuklu bir ayakkabı sayesinde kendinize havalı ve sıra dışı bir stil oluşturabilirsiniz.

 

Şık bir cigarette pantolon, bluz veya üzerinizde salaş duran bir gömleği tamamlamanın en harika yolu da siyah veya camel renk bir trençkot giymekten geçiyor. Bej veya siyah stiletto, takılar veya ince askılı çanta ile tamamyabileceğiniz kombininiz ile gecenin veya ofisin en şık kadını olabilirsiniz.

 

 

Trençkot ile Spor Kombinler

 

Trençkot günlük yaşamda kombinlerinizi tamamlayacak harika bir parçadır. Günlük giyilen spor takımların üzerine alacağınız trençkotu, beyaz bir spor ayakkabı, converse veya snekar ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombine uygun spor bir çantayı taktığınızda günlük kombininizi bile farklı bir tarz haline getirebilirsiniz.

 

Jean ve basic bir tişört ikilisini kullanarak yaptığınız kombinin üzerine trençkotu alarak hem şık hem de spor bir kombin yapabilirsiniz. İnce askılı bir çanta, şık bir saat ve beyaz spor ayakkabı ile tamamlayabileceğiniz bu kombin sayesinde alışılmışın dışında bir tarza sahip olabilirsiniz.

 

İspanyol paça veya skinny kotlar üzerine düz kazak, tişört veya tunik gibi seçeneklerden birini de tercih edebilirsiniz. Altına sneaker, converse veya beyaz spor ayakkabı giyebilirsiniz. Omuzlarınıza attığınız trençkot ve elinize aldığınız kısa askıya sahip çanta sayesinde havalı görünüme ulaşabilirsiniz.

 

Tek Parça ile Trençkot Kombinleri

 

Kısa elbise, diz altı elbise veya tulumlar ile de trençkot şıklığına kolay ve zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Elbiselerin altına giyebileceğiniz topuklu bot veya çizmelerle bu kombini sıra dışı hale getirebilirsiniz. Şık ve zincirli bir çanta ve takılar ile bu kombini tamamlayarak özel günlerinize zahmetsiz bir şekilde hazırlanabilirsiniz.

 

Mini elbise, stiletto ve şık takılarla yapılan kombinde trençkotu omuzlarınıza atarak tercih edebilirsiniz. Bu sayede zahmetsiz oluşturduğunuz kombin ile hem şık hem de havalı olabilir ve ister özel yemeklere isterseniz de ofise gidebilirsiniz.

 

Tek parça üretilen trençkotlarla da zahmetsiz şıklığa kavuşabilirsiniz. Tek parça halindeki şık ve havalı trençkot elbiseler, son dakika düzenlenen toplantıların, yemeklerin veya davetlerin vazgeçilmez ve kolay parçası olacaktır. Bir çanta, takı ve topuklu ayakkabılarla kombinleyebileceğiniz trençkot elbise ile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

 

Oversize Trençkot Kombinleri

 

Vücuda oturan, bel bölgesini kavrayan trençkotlar yerine oversize trençkotlar ile de harika kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Oversize trençkotları daha çok spor ve günlük kombinlerinizde mom jean veya boyfriend pantolonlar ile giyebilirsiniz. Üzerinize daha salaş kazak veya bluzlar tercih edebilir ve böylece kombininizi sıra dışı hale getirebilirsiniz.

 

Oversize trençkotların önünü kemerle bağlamak yerine açabilirsiniz. Böyle durumlarda kemeri tamamen çıkarabilir, trençkotun arkasına kurdele şeklinde bağlayabilir veya serbest bırakabilirsiniz. Bu kombine, bir atkı veya fular takarak değişik bir stil oluşturabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Trençkot Nasıl Kombinlenir?
Ocak 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR