Sadakatsiz Dizisinin En Dikkat Çeken Karakterlerinden Biri Olan Asya’nın Klasik Giyim Tarzına Dair Her Şey!

Sadakatsiz Dizisinin En Dikkat Çeken Karakterlerinden Biri Olan Asya’nın Klasik Giyim Tarzına Dair Her Şey!

Sadakatsiz Dizisinin En Dikkat Çeken Karakterlerinden Biri Olan Asya’nın Klasik Giyim Tarzına Dair Her Şey!

 

Geçtiğimiz birkaç senedir süren Sadakatsiz dizisi, hem konusuyla hem de oyuncularının giyim tarzıyla adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor diyebiliriz. Öyle ki, Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakterinin giyim stili, herkes için ilham oluşturuyor adeta! Bu yazıda Asya karakterinin klasik giyim tarzıyla alakalı çeşitli demeçler sunacağız. İşte birbirinden yararlı detaylar…

 

 

Asya Karakterinin Giyim Tarzı Nasıl?

 

Asya karakterinin giyim tarzı son derece ciddi, klasik ve modaya uygun haldedir. Bu da izleyicilerin daha dizinin ilk başladığı zamandan beri ilgisini çekmeyi başarıyor esasen. Son derece ilgi çekici bir tarza sahip olan bu karakter, sert duruşlu giyim ögelerini tercih etmesiyle dikkat çekiyor. Her zaman daha kadınsı, daha ciddi ve çok daha şık giyim parçalarını bir araya getirdiğini görüyoruz.

 

Ne giyse kendine yakıştırıyor. Böylece üzerinde bulunan hiçbir kıyafet sırıtmıyor. Tam aksine ekranlarda muhteşem bir uyum izliyoruz. Bu uyumu yansıtmayı başaran tek şey elbette ki giyim ürünleri değil. Cansu Dere’nin kusursuz oyunculuk performansı, karaktere girmesi gibi birçok konu da giyim tarzının öne çıkmasını sağlayan ögelerdendir.

 

 

Asya Karakterinin Giyim Tarzını Oluşturmak Mümkün mü?

 

Günümüze baktığımız zaman Asya karakterinin giyim tarzını kendi gardırobuna da yansıtmak isteyen birçok kişi var. Bu elbette ki mümkündür. Öncelikle Asya karakterinin giyim tarzını tamamen, tepeden tırnağa olacak şekilde incelemelisiniz, bunu yapmayı kesinlikle unutmamalısınız. Bunun sonucunda da çeşitli mağazalardan size en çok yakışacağını düşündüğünüz parçaları edinmeniz gerekiyor.

 

Zaten günümüzde birçok sosyal medya profili, dizi karakterlerinin giysilerini hangi markalardan ne kadar fiyata satın aldığını araştırıp bulup sizlerle paylaşıyor. Böylece giyim ürünlerini uzun süre boyunca aramanıza da gerek kalmıyor. Tamamen kısa bir süre içerisinde Asya karakterinin tarzını gardırobunuzda görebiliyorsunuz.

 

İşte bu kadar basit! Tek yapmanız gereken kısa bir araştırma, sonrasında da o ürünleri edinip kombinlemek. Bunun sonucunda kendinizi son derece şık hissedeceksiniz. Hatta çevrenizde bulunan birçok insana da giyim tarzı açısından esin kaynağı olabilirsiniz. Bu asla imkansız değil, unutmayın. Hemen harekete geçin ve Asya’nın giyim tarzına en yakın kombini böylece oluşturmaya başlayın.

 

 

Klasik Giyim Ögeleri Nelerdir?

 

Klasik giyim, hiçbir zaman modası geçmeyecek olan bir giyim tarzıdır. Bunun nedeni ise hemen hemen her çağa ayak uyduran giyim parçaları içermesiyle alakalı olmaktadır. Bir kişi, klasik giyimi hayatına entegre etmek istiyorsa yapması gereken ilk şey mevsime uygun kombinler hazırlamak olmalıdır. Örneğin soğuk aylarda üşümemek adına kalın ve klasik görünümlü bir kaban satın alınmalıdır.

 

Bunun yanı sıra, olası durumlar için pamuklu şık bir beyaz gömlek de muhakkak gardıroplarda yerini almak durumundadır. Çanta seçimi bile klasik giyim tarzını etkileyen unsurlar arasında aktif olarak yer alıyor. Örneğin kutu çantalar bu giyim türünün en önemli kıstaslarından biri haline geliyor. Yapılması gereken tek şey ise size en çok yakıştığını düşündüğünüz parçaları bulmaktır.

 

Klasik giyim denildiği an akla gelen bir başka detay ise kalem etekler oluyor. Kalem etekleri dar kesim dökümlü bir gömlekle birleştirdiğiniz zaman ortaya kötü bir kombin çıkmasının ihtimali dahi yoktur diyebiliriz. Özellikle topuklu ayakkabılarla bir araya getirebileceğiniz bu giyim ürünleri, sizi klasik bir şıklığın içerisine doğru gönderiyor. Herkes size hayranlıkla bakacak, stilistinizin kim olduğunu soracak. Halbuki her şeyi siz yapmış olacaksınız ve bundan büyük bir keyif alacaksınız.

Etiketler: sadakatsiz dizisi, sadakatsiz dizisi asya karakteri, sadakatsiz dizisi asya giyim tarzı
Ocak 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR