Popüler Siyah Elbise Modelleri

Popüler Siyah Elbise Modelleri

Popüler Siyah Elbise Modelleri

Moda dünyasında her zaman tercih edilen siyah elbise modelleri, her kadının dolabında olması gereken kıyafetlerden bir tanesidir. Siyah elbiseler düğün, nişan, özel yemekler, davetler, yılbaşı, sevgililer günü ya da günlük yaşamda kurtarıcınız haline gelebilir. Askılı, dekolteli, straplez ya da uzun kollu siyah elbiseler ile zarif ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Parıltılı, kurdeleli, kadife, incili veya sade siyah elbise modelleriyle davetlerin yıldızı olabilirken cep detaylı ve leopar desenli elbiseler ile günlük şıklığa ulaşabilirsiniz.

Dantel Detaylı Siyah Yırtmaçlı Mini Elbise

Siyah elbise modelleri arasında yırtmaçlı ve dantelli ürünler oldukça ilgi görüyor. Mini ve düşük omuzlu elbiselerden vazgeçmeyenler için tasarlanan Dantel Detaylı Siyah Yırtmaçlı Mini Elbise, özel geceleriniz için muhteşem bir tercih olacaktır. Düşük omuzları, boyun kısmından askıları, dantel ve yırtmaç detayı ile vücudunuza tam oturan elbise ile şık bir duruş sergileyebilirsiniz. Yılbaşı, düğün, nişan ve diğer özel günlerinizde tercih edeceğiniz bu elbise ile alışılmışın dışında bir görünüm elde edebilirsiniz.

V Yaka Cep Detaylı Midi Elbise

Her mevsimde tercih edebileceğiniz V Yaka Cep Detaylı Midi Elbise, farklılıktan yana olan insanlar için çok kullanışlıdır. V yaka, kapri kol ve bel kuşaklı olan bu elbise içerisinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Siyah rengin verdiği asalet ve taktığınız diğer aksesuarlar bütünleşerek ortaya alışılmışın dışında bir insan çıkacaktır. Eşsiz ve şık bir tasarıma sahip olmak istiyorsanız, bu elbiseyi inceleyebilirsiniz.

Leopar Kurdeleli Midi Elbise

Dolabınızda zamansız ve eskimeyen bir parçaya ihtiyacınız varsa, Leopar Kurdeleli Midi Elbise tam ihtiyacınıza yöneliktir. Düz renge ve geniş kesime sahip olan bu elbise, günlük hayatta spor ayakkabılarınızla veya botlarınızla tercih edebileceğiniz türdedir. Her tarza hitap eden leopar kurdeleli elbise, sade ve çok yönlülüğün vücut bulmuş halidir. Elbisenin tasarımı, şıklığınıza şıklık katma konusunda sizi zorlamayacak, kısa sürede hazırlanmanıza olanak tanıyacaktır.

V Yaka Siyah Kadife Mini Gece Elbisesi

Siyah elbise modelleri arasında kadife dokulu parçaların yeri ayrıdır. Sonbahar ve kış aylarının en çok tercih edilen elbiselerinden biri olan V Yaka Siyah Kadife Mini Gece Elbisesi, renginin canlılığıyla size farklı bir görünüm kazandıracaktır. Yaka ve kol kısmında yer alan kırmızı şeritler ile elbise canlı bir görünüm katıyor. Soğuk havalarda kadife kumaş, rahat ve şık bir kullanım sunuyor. Kol kısmının aşağıya doğru genişlemesi ve elbisenin etek kısımlarıyla bütünleşmesi size bambaşka hava katacaktır.

Tül Detaylı İncili Midi Elbise

Tüllü ve inci detaylı elbiselerden hoşlanıyorsanız ve böyle elbiselerin içerisinde kendinizi iyi hissediyorsanız; Tül Detaylı İncili Midi Elbise tam size göre! Asimetrik kesimi ve kendine özel tasarımıyla dikkat çeken bu elbisenin sol tarafında inci detaylı cep vardır. İster günlük kullanımda ister özel davetlerde tercih edeceğiniz bu elbise kurtarıcınız olacak.

Kalp Baskılı Kapüşonlu Midi Elbise

Siyah elbise modelleri baskı detayıyla da göz dolduruyor. Mini ve spor bir tasarıma sahip elbiselerden vazgeçemeyenler için Kalp Baskılı Kapüşonlu Midi Elbise, harika bir seçenek olacaktır. Kollarında yer alan tüller ve ön kısmındaki kalp deseni elbiseye şıklıkta katmaktadır. İster spor ayakkabılarınızla isterseniz de botlarınızla kombin yapabileceğiniz bu elbise günlük yaşamda kurtarıcınız olacak.

Etiketler: modai siyah elbise modelleri, popüler elbise modelleri, düğün elbisesi, nişan elbisesi, dekolte elbise, straplez elbise, askılı elbise, siyah elbise, dantelli elbise, mini elbise, midi elbise, maksi elbise, maxi elbise, fasardi elbise
Aralık 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR