Kış Mevsiminde İnce ve Kat Kat Giyinerek Şıklığını Koru

Kış Mevsiminde İnce ve Kat Kat Giyinerek Şıklığını Koru

Kış Mevsiminde İnce ve Kat Kat Giyinerek Şıklığını Koru

 

Kış mevsimi geldiğinde üşümemek için yapılması gereken en önemli şey aslında bellidir; ince ve katmanlı halde giyinerek dışarı çıkmak. Bu şekilde dilediğiniz zaman birkaç katmanı üzerinizden çıkarabilir, terleme sorununun da tamamen önüne geçebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı ve tam olarak neden yapmanız gerektiğini ise bu yazıda açıklıyor olacağız. İşte detaylar…

 

Katmanlı Giyinmek Ne Demektir?

 

Katmanlar halinde giyinmek demek; farklı ve uyumlu ince yapıdaki kıyafetleri üst üste giyerek üşümeyi engellemek anlamına gelir. Bu her zaman için kış aylarında işe yarar bir durum haline gelmiştir. Siz de katmanlar halinde giyinerek bu soğuk ayları en sıcak biçimde geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Nasıl mı? Aslında bunu gerçekleştirmeniz son derece basittir.

 

Öncelikle askılı, atlet ya da zıbın gibi sizi tamamen koruyacak bir giysi seçimi yapın. Bu giysinin üzerine bir tık daha kalın olan yuvarlak yaka uzun kollu dar bir bluz giyin. Bu kısımdan sonra ise asıl giyeceğiniz bluzu üzerinize geçirin. En son da önü fermuarlı bir hırka ya da düğmeli bir gömlek seçebilirsiniz. İşte bu kadar! Bu şekilde hem ince hem de katmanlar halinde giyinmiş oldunuz.

 

 

İnce ve Katmanlı Giyinerek Nasıl Şık Olursunuz?

 

İncecik, katmanlar halinde giyinerek de son derece şık olabileceğinizi biliyorsunuz öyle değil mi? Elbette ki bu her zaman için mümkündür. Yapmanız gereken ilk şey; ince kıyafetler edinmek olmalıdır. Böylece yolunuza daha konforlu devam edebilirsiniz. Birkaç kat kalın giyinmek hareket alanınızı da engellemiş olur. Fakat ince ve katmanlı halde giyinmek kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar.

 

Şık olmak ise bu durumda her zaman çok daha kolay bir form alır diyebiliriz. İnce ve dökümlü bir elbise içerisine kat kat ince yapıda giysiler giydiğiniz zaman bu demek istediğimiz şeyleri deneyimlemiş olacaksınız. Ortamın en şık insanı siz olacağınız için de gözler her daim sizin üzerinizde olacak, harika değil mi? Siz de hemen kendinize en çok yakışan ince yapılı kıyafetleri satın alabilirsiniz.

 

 

Birkaç Kat Kalın Giyinmek ve İnce Katmanlar Halinde Giyinmenin Farkı Nedir?

 

Birkaç kat kalın giyinmekle ince katmanlar halinde giyinmenin birçok önemli farkı bulunuyor aslında. Bunu şu şekilde açıklamak mümkün olacaktır: Diyelim ki birkaç kat kalın giyindiniz. Muhtemelen herhangi bir ortamda daraldığınızı hissederseniz üzerinizi çıkaramayacaksınız. Bu da ileri vadede de kısa süreli olarak da rahatsız hissetmenize neden olacak. Peki neden böyle hissedesiniz ki? Her zaman kendinizi konforlu hissetmeyi hak ediyorsunuz sonuçta, öyle değil mi ama?

 

Fakat ince katmanlar halinde giyinmek ise terlemeye başlayacağınızı düşündüğünüz an üzerinizdeki birkaç giysiyi çıkarabilmenize olanak tanıyan bir durum olacak. Bunun ne denli konforlu bir hissiyat olduğunu deneyimlemeye hızlı bir şekilde başlayacaksınız. Kendi zevklerinize uygun giyinmeyi ihmal etmeyin, ama biraz daha ince giyinmiş olacaksınız. Tabii ince giysiler birleşecek ve kalın bir tabaka oluşturacak. Bu konforu çok seveceğinizden hiçbir şekilde şüphemiz yok doğrusu!

 

 

Bu iki giyim şeklinin bir diğer farkından az önce söz etmiştik; hareket alanı! Çok kalın ve az katmanlı giyinmek kollarınızı hareket ettirirken bile sizi yoran bir etmen olacak demektir. Oysa incecik katmanlar formunda giyinmiş olmak hareket alanınızı hiçbir suretle kısıtlamaz, kısıtlayamaz. Bu nedenle de daimi bir biçimde hem şık, hem de konforlu bir birey olursunuz. Bu yazıda yer alan önerilerimizi dikkate almanızı tavsiye ediyoruz.

Etiketler: kış mevsimi için giyim önerileri, kış mevsimi için şık giyim önerileri, trend kış giyim önerileri
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR