Dolapların Kurtarıcısı Şık, Spor ve Klasik Elbiseler

Dolapların Kurtarıcısı Şık, Spor ve Klasik Elbiseler

Dolapların Kurtarıcısı Şık, Spor ve Klasik Elbiseler

Klasik elbiseler tek parça olma özelliğiyle rahatlıkla kombin yapmanıza olanak tanıyor. Elbiseye uygun bir çanta, ayakkabı ve takı ile kombini tamamlayabilir, gündüz rahatlığına veya gece şıklığına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hafif göğüs veya sırt dekolteli midi elbiselerden uçuş uçuş kol detaylı elbiselere kadar aradığınız her tarz elbiseyi sayfamızdan bulabilirsiniz. Fasardi, oldukça zengin tasarımlara sahip modelleriyle hayatında şıklığı veya spor tarzı benimsemiş kadınlara binlerce çeşit sunmaktadır.

Eteği Tüllü Love Baskılı Mini Elbise

Hem sade hem de şık bir görünüme kavuşmak istiyorsanız; bunu eteği tüllü, sol tarafında love yazan elbise ile yapabilirsiniz. Klasik elbiseler arasında yer alan Eteği Tüllü Love Baskılı Mini Elbise ile özel günlerinizde oldukça zarif görünebilirsiniz. Siyah, füme, kırmızı ve haki renklere sahip olan tüllü mini elbise, günlük veya özel günler için tercih edebileceğiniz harika bir tasarıma sahip. Kumaşının yumuşaklığı, rahat kesimi ve kalitesi size gün içerisinde rahatlık sunuyor.

Pileli Kruvaze Mini Elbise

Yumuşak ve kaliteli bir kumaştan üretilen Pileli Kruvaze Mini Elbise, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunar. Mini elbiseyi ister spor ayakkabılarınızla günlük hayatta isterseniz de topuklu ayakkabılarınızla özel anlarınızda tercih edebilirsiniz. Kapri ve lastikli kol, dekolte ve etek detayının çapraz olması size hem farklı bir hava katacak hem de girdiğiniz ortamda dikkat çekecektir. Gri, füme ve krem tonlar arasından zevkiniz doğrultusunda tercih yapabilir ve bu eşsiz elbiseye sahip olabilirsiniz.

Önü Fermuarlı Kapüşonlu Tunik

Klasik elbiseler pek çok seçenek sunuyor. Son zamanların favorisi Önü Fermuarlı Kapüşonlu Tunik, çok yönlü kombin yapma olanağı tanıyan harika bir tasarımdır. Önündeki fermuar detayını ister kapalı kullanarak şık bir elbise, ister açık kullanarak kapüşonlu bir hırka gibi tercih edebilirsiniz. Topuklu veya spor ayakkabılarınızla kombin yaparak alışılmışın dışında bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kırmızı, siyah, lila ve bej renk seçeneklerinden zevkinize uygun olanını seçebilir, bu harika elbiseye uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Dijital Baskılı Eteği Kat Kat Midi Elbise

Tasarımı ve birbirinden güzel renkleriyle dikkat çeken Dijital Baskılı Eteği Kat Kat Midi Elbise ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Siyah, pudra, nar ve hardal gibi renk seçeneklerine sahip olan bu elbisenin etek bölümü kat kattır. Aynı şekilde, kapri kol ve yaka detayıyla dikkat çeken elbise dijital baskısı ile sıra dışı görünmektedir. Ürün; alışılmışın dışında, şık ve kaliteli bir görünüme sahip olmak isteyenler için harika bir tercih oluyor.

Omuz Detaylı Mini Elbise

Klasik elbiseler söz konusu olduğunda omuz detaylı tasarımlar bir adım öne çıkıyor. Farklılıktan yana olanlar için iyi bir tercih olacak olan Omuz Detaylı Mini Elbise, günlük ve özel yaşantınızda kurtarıcınız olacak. İster spor ayakkabılarınızla isterseniz de ince topuklu ayakkabılarınızla kombin yapabileceğiniz bu elbise ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Siyah, pudra ve su yeşili gibi renklere sahip olan elbise ile eşsiz bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Şal Yaka Midi Elbise

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez elbisesi haline gelecek Şal Yaka Midi Elbise ile hem şıklığı hem de rahatlığı yakalayabilirsiniz. Gri, lacivert, bordo, haki ve füme gibi renklere sahip olan elbisenin renk skalası oldukça geniştir. Günlük yaşamda spor ayakkabılarınızla kullanabileceğiniz gibi çizme veya botlarla da kombin yapabilirsiniz. Şal yaka, cep ve bel kuşağı detaylar elbiseye farklı bir hava kazandırıyor ve şık görünmenizi sağlıyor.

Kapüşonlu Cep Detaylı Elbise

Hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada isteyenler için doğru bir seçim olacak olan Kapüşonlu Cep Detaylı Elbise, tasarımıyla adeta büyülüyor. Esnek ve rahat kumaşı ile konforlu bir kullanım sunan bu ürünü istediğiniz her yerde özgürce kullanabilirsiniz. Yakasındaki fermuar, kol ve ön kısmındaki leopar detaylarıyla kendinize şıklık katabilirsiniz

Etiketler: klasik elbise, klasik elbiseler, spor elbise, mini elbise, maksi elbise, maxi elbise, kruvaze elbise, tunik, Kapüşonlu Cep Detaylı Elbise
Aralık 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR