Çalışan Kadınlar İçin Pratik Stil Önerileri

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Stil Önerileri

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Stil Önerileri

 

Tüm çağlarda kadınların ne giyeceğine karar vermesi büyük bir sorun olmuştur. Üstelik çalışan bir kadınsanız bu durum çok daha zorlayıcı olabiliyor. İş yerine giderken hem şık hem kurallara uygun hem de her gün değişik bir kıyafet sizi de yoruyorsa yalnız değilsiniz.

 

Sabahları erken kalkıp, bir yandan kahvaltı bir yandan ufak ev işleri derken üzerine bir de trafik eklenince kıyafet konusu gerçek bir kriz haline gelebiliyor. İşte tam da bu nedenle sizler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz bir yazı hazırladık. Eğer çalışan bir kadınsanız ve her sabah ne giyeceğinizi düşünüyorsanız bu yazıyı okumadan geçmeyin. İşte çalışan kadınlar için pratik stil önerileri…

 

Pratiklik Dendiği Zaman Akla Gelen Tunikler

 

Tunikler hem rahat hem de kombinlenmesi oldukça kolay şık parçalardır. Ne giyeceğim diye düşündüğünüz sabahlar imdadınıza yetişecek tunikleri, ister pantolonlarla ister taytlarla isterseniz de tuniğinizin boyuna bağlı olarak çoraplarla giyebilirsiniz. Hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayan, hem şık hem de spor bir şekilde iş yerine uygun kombinleyebileceğiniz tunikler, dolabınızda kesinlikle olması gereken parçalardır.

 

 

Yaka Detayı Olan Parçaları Tercih Edebilirsiniz

 

Sabahları zaten kıyafet seçmek bir o kadar zorken bir de kıyafetinize uygun aksesuar seçimi ile zaman kaybetmenin hiç istemediğiniz bir durum olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de yakaları detaylı, işlemeli ya da vatkalı giysiler seçmeniz sizi aksesuar derdinden kurtaracak, zaman kazanmanızı sağlayacaktır.

 

Gömleklerinizi Kazaklar ile Değerlendirin

 

Genellikle gömlek giyen biriyseniz, belli bir süreden sonra giyecek farklı gömleğiniz kalmayabilir. Ama hiç üzülmeyin! Gömleklerinizin üstüne kazak giyerek farklı bir stil oluşturmanız mümkündür. Böylelikle gömleklerinizin tümü kazağın içinde gözükmediği için aynı gömleği giydiğiniz de anlaşılmayacaktır.

 

 

Salaş Tişörtlerinizi Elbise Olarak Kullanabilirsiniz

 

Elbise giymeyi seviyorsanız, bu çözüm tam size göre. Hem tek parça, hem spor hem de şık olmasıyla vazgeçemeyeceğiniz bu kombini yapmak 2 dakikanızı bile almayacak. Sevdiğiniz salaş bir tişörtünüzü üstünüze geçirin, mevsimine göre çorapla tamamlayın. İşte bu kadar!

 

Gömleklerinizin İçine Tişört Giyin

 

Gömleklerinizin içine giyeceğiniz tişört ile hem tişörtlerinizi hem de gömleklerinizi birden fazla giyme imkânı elde edebilirsiniz.  Bu kombin hem pratikliği hem de şıklığı ile vazgeçilmezlerinizin arasına girmeye hak kazanacak.

 

Doğal ve Pratik Makyaj Yapın

 

Sabahın erken saatinde kalkıp her gün farklı bir makyaj yapmak çok zor… Ama bunun da çözümü basit: Doğal makyaj.  Ufak dokunuşlarla her gün kendinize 5 dakika ayırıp doğal bir makyaj yaparak iyi görünmeniz mümkün. Özellikle nude tonlar, her renk kıyafetle uyumlu olacakları için işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır.

 

 

Salaş Kazaklarınızı Elbise Olarak Giyebilirsiniz

 

Tişörtler gibi salaş kazaklarınızı da elbise olarak giymeniz mümkündür. En sevdiğiniz salaş kazağınızı seçin, altına bir kilotlu çorap ve çizme… İşte hazırsınız! Daha şık görünmek için kazağınızın beline ince bir kemer takabilirsiniz. Böylelikle hem aksesuar kullanmış hem de belinizi daha ince göstermiş olursunuz.

Etiketler: pratik stil önerileri, kolay kombinler, kolay kombin önerileri
Ocak 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR