2022'de Şık Görünmek İsteyenler İçin Stil Önerileri

2022'de Şık Görünmek İsteyenler İçin Stil Önerileri

2022'de Şık Görünmek İsteyenler İçin Stil Önerileri

 

Son dönemlere baktığımızda modanın rengi oldukça farklılaştı. Bol paça pantolonlar tıpkı eskiden gibi günümüzde de moda hale geldi, oversize adı altında büyük beden ve bol kesim kıyafetler ön plana çıktı fakat aynı zamanda kıyafetler boyut olarak da küçüldü. Crop dediğimiz oldukça kısa kazaklar, tişörtler oversize modasıyla bir araya geldi ve çok fazla tercih edilmeye başlandı. Mont ve dış giyim modasına baktığımızda bile oldukça büyük fakat kısa modeller popüler hale geldi. Bu moda fırtınası 2022’de de sürmeye devam edecek gibi. Siz de yeni yıl ile modanın nabzını tutmak, bundan haberdar olmak istiyorsanız, gelin 2022’de şık görünmenin sırları nelermiş bir bakalım.

 

Kotlarda eski moda tekrar bizimle

 

Eskiden özellikle de 1995-2005 yılları aralığında oldukça moda olan düşük bel kotlar 2022 itibarıyla tekrar gündemde olacağa benziyor. Bir dönemin en ünlüleri tarafından kliplerde bile giyilen bu düşük bel kotlar belli bir zamandan sonra yerini oldukça yüksek bel kotlara bırakmıştı. Bundan birkaç sene öncesinde belki de bir daha asla düşük bel modasının gelmeyeceğini sanıyorduk fakat unutmayalım ki moda da aynı tarih gibi kesinlikle tekerrür ediyor. Son zamanlarda hazırlanan kreasyonlardan ve yapılan defilelerden anlayabiliyoruz ki düşük bel kotlar yeni yılda tekrardan hayatımıza sızıyor. Bu düşük bel modası kotlarla da sınırlı değil. Aynı şekilde eteklerde de düşük bel modası tekrar bizimle olacak gibi duruyor.

 

 

Kazaklar ve büstiyerler küçülmeye devam ediyor

 

Geçtiğimiz yıllarda da crop olarak adlandırılan kısa kazaklar, tişörtler ve büstiyerler boyut olarak daha da küçülerek modanın içinde bulunmaya devam edecek gibi. Oldukça derin dekolteye sahip olan bu kıyafetler birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Son zamanlarda kısa kazaklar veya sweatshirtler sadece kadınlar için değil erkekler için de üretilmeye başlandı. 2022’de de kıyafetler bu şekilde küçülmeye ve mikro hale gelmeye devam edecek gibi.

 

Mikro şortlar bu sene de bizler için kalıcı

 

Küçülen sadece kazaklar, tişörtler ve üst bedene giyilen herhangi bir kıyafet değil tabii ki. Şortlar da son zamanlarda oldukça kısa ve küçük hale gelmişti. Bu trend herkes tarafından sevilmişti. Yüksek bel mikro şortlar herkes tarafından sevilerek giyildi. 2022 modasında mikro şortlarla birlikte düşük bel modasının birleşmesi şortları çok daha kısa hale getirecek gibi duruyor. İyice küçülen kazaklar, tişörtler ve bluzlarla iyice küçülen düşük bel şortlar, etekler ve kotlar 2022’de birçok insanın gardırobunda yer alacak.

 

 

Bolerolar tekrardan hayatımıza giriyor

 

Eskiden oldukça moda olan bolerolar yaklaşık bir 15 senedir moda sektöründe görmediğimiz bir parçaydı. Hayatımızdan tıpkı düşük bel modası gibi kaybolup gitmişti. Son zamanlarda birçok defilede ve sonralarında mağazada boleroları yeniden görmeye başladık. 2022 yılında boleroları çok daha fazla görmeye başlayacağız. Tabi eski bolerolardan farklı olarak yine oldukça mini olacağa benziyorlar. Eskiden dar bir bluzun ya da kazağın üzerine giyilen bolerolar artık tek başına kullanılmaya başlandı. İçerisinde herhangi bir şey olmadan tek başına kullanılması bir trend haline geldi ve muhtemelen bu trend kendisini 2022 yılında da koruyor olacak.

 

Süveterler de tekrar hayatımızda

 

Genelde kolejlerde ve okullarda görülen, 2000 yıllarında kullanılan süveterler de son zamanlarda hayatımıza döndü. Tabii bu bunlar eski görünümünden oldukça farklı. Süveterler artık karşımıza mini şekilde çıkmakta. Son yıllarda her kıyafetin küçüldüğünden ve mikro hale geldiğinden bahsetmiştik ve süveterlerin de hayatımıza dönüşü biraz daha küçülerek oluyor. Özetle 2022 yılında eski zamanın moda esintilerini yepyeni bir boyutla görmeye başlayacağız.

Etiketler: 2022 şık kombinler, trend kombin önerileri, şık kombinler
Ocak 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR