Şık Görünmenizi Sağlayacak En İyi Kış Kombinleri

Şık Görünmenizi Sağlayacak En İyi Kış Kombinleri

Şık Görünmenizi Sağlayacak En İyi Kış Kombinleri

Pandemi öncesinde alıştığımız kombinlere henüz tam olarak geri dönemesek de bu sene giyim tarzımız biraz daha değişiyor ve yenileniyor. Peki, bu kış hangi kıyafetler moda? İşte, şık ve etkileyici görünmenizi sağlayacak kış kombinleri listesi sizlerle!

Siyah-Beyaz Kombinler

Sade bir tişört ve eşofman giyseniz bile canlı siyah ve beyaz her zaman şık görünür. Bu tarz bir kombin tercih ettiğinizde koyu renkli bir ruj kullanarak daha ilgi çekici bir görüntü elde etmeniz mümkün. Özellikle günlük giyimde siyah ve beyazları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Kadife Kıyafetler

Kış kombinleri söz konusu olduğunda kadifelerin ayrıdır. Boydan boya kadife bir kombin, ofiste bir gün geçirmek veya arkadaşlarla buluşmak için biraz süslü bir görüntü oluşturabilir. Fakat giyiminizle tarzınızı yansıtmak ve en iyi kış kombinleri elde etmek için bu da harika bir seçim olarak öne çıkıyor. Bunun için kadife maksi elbise ya da ceket tercih edebilirsiniz.

Yünlü Elbiseler

Zarif ve çekici bir görüntü için yünlü ve kalın dokulu elbiseleri mutlaka denemelisiniz. Kış kombinleri arasında yer alan yünlü elbiseler soğuk havalarda sıcak kalmanıza yardımcı olurken, diğer yandan gösterişli bir imaj sergilemenizi sağlayacaktır. Bu tarz bir elbiseyi bot ve çizme ile eşleştirmeyi unutmayın.

Kot Takımlar

Hepimizin bildiği gibi denim modası hiçbir zaman geçmiyor. Bu zamansız seçenek, kış kombinleri olarak da tercih edilebiliyor. Kot ceket ve kot pantolonu eşleştirerek muazzam bir görüntü yakalayabilirsiniz. Özellikle spor giyim tarzından hoşlanıyorsanız; kış mevsiminde de özgürce hareket ederken diğer yandan şık kalmaya devam edebilirsiniz.

Renkli Aksesuarlar

Kıyafetleriniz çok şey ifade edebilir fakat aksesuarların önemini unutmamak gerekir. Rengarenk çanta, kemer ve takı gibi detaylara odaklanarak, sade kıyafetinize canlılık getirebilirsiniz. Uyumlu renkte bir şey seçmenize bile gerek yok, sadece payetler, tüyler veya süper parlak tonlar gibi özel bir şey seçebilirsiniz.

Jogger Pantolonlar

Basit tasarımlı bir jogger pantolon dahi en iyi kış kombinleri oluşturmanıza izin verir. Jogger pantolon son zamanların en popüler giyim parçalarından biri. Mevsim fark etmeksizin bu pantolonları giyebilir ve hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz. Üstelik jogger pantolonu dilediğiniz üst giyim ürünü ile eşleştirebilirsiniz. Bir tişört ya da kazak bile jogger pantolonla çok iyi gider!

Trend jogger pantolon modelleri için TIKLAYINIZ!

Pantolonla Kabanı Eşleştirin

Aynı renk pantolon ve kaban kombini, en iyi kış kombinleri arasında dikkat çekiyor. Özellikle bu yılın moda renklerinden biri olan kırmızı, hem pantolon hem de dış giyim ürünlerinde tercih edilebilir. Her iki parçanın da aynı dokuda olması gerekmez. Örneğin kabanı suni deri ya da kaşmir, pantolonu ise ipek veya kumaş olarak tercih edebilirsiniz.

Deri Taytlar

Kış kombinleri arasında taytlar olmadan olmaz. Bu süper kurtarıcı parça, her türlü etkinlik için ideal bir giyim ürünü olarak öne çıkıyor. Kıyafetinizin geri kalanını klasik ya da spor tutmanız önemli olmaksızın, deri taytları tercih ederek soğuk havalarda şık görünmeye devam edebilirsiniz. Deri taytla çizme ya da bot giydiğinizde kombininiz tamamlanmış olacak!

Bej Renkli Giysiler

Aslında bej kimilerine göre sıkıcı bir renk tonu. Fakat 2022’de bu renk kıyafetlerle sık sık karşılaşacağız. Bej giysilerle inanılmaz derecede şık görünmeniz mümkün. Örneğin, balıkçı yaka bej kazak ile herhangi bir pantolonu ya da taytı kombinleyebilir, zarif bir duruş sergileyebilirsiniz. Bu tarz bir kombini sade bir çantayla doğru şekilde tamamlanabilirsiniz.

Etiketler: kış kombinleri, kış modası, elbise modelleri, uygun elbise modelleri, denim modası, kadife elbise, maxi elbise, maksi elbise, moda blog, moda bloğu, fasardi modası, senin modan
Aralık 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR